Pe langa riscul de sarcina exista si riscul sa contactezi o boala. nu face fara prezervativ, o sa regreti!
Daca nu a mai facut-o cu nimeni fara. nu cred ca ar avea vreo boala.
Ai putea sa te protejezi in alt mod, poti lua anticonceptionale locale sau pastile, alegerea iti apartine
Normal ca ramai daca nu se protejeaza dar poti sa te protejezi tu cu anticonceptionale ca sa eviti sarcina.Bafta!
DA DA si iarasi DA! Normal ca poti sa ramai insarcinata daca nu folositi prezervativul, dar poti lua anticonceptionale, dar acelea trebuie luate cam 2 saptamani inainte de actul sexual
NU faceti sex neprotejat! Da, ai putea ramane daca din greseala ejaculeaza un pic in vaginul tau.Deci folositi prezervativul!
Doamne,ce copile.Imi vine sa imi fac cruce.Bai fetito, mai bine du-te la scoala sa inveti sa scrii bine si dupa aia sa te culci cu tot orasul.Normal ca ramai insarcinata.N-ai facut nici macar o ora de biologie? Luati-va un prezervativ, nu e scump.
Te culci tu cu tot orasu bai
Am cerut sfaturi, nu trebuie sa o faci pe desteapta cu mine, fetito
Da... poti ramane insarcinata mai ales daca esti in timpul menstruatiei...
Eu cu prietenul meu eram impr de vreo sapt cand am facut-o cu el primadata si nu a folosit prezervativ.Si acum o facem la fel. Daca e sa ramai insarcinata poti sa ramai si cu prezervativ si fara.El se termina in mine si nu am ramas niciodata intr-un an jumate.Nu stiu cum reuseste dar sunt foarte norocoasa.Cu prezervativu nu simnti nici o placere, dar fara el placerea e de 10ori mai mare. Daca ai incredere in el si va iubiti reciproc nu o sa fie atat de nesimntit incat sa te lase gravida.Dar pentru siguranta ta ia pastila de a doua zi si gata.Succes!
Da.ai dreptate, multumesc pentru sfat :*
N'ai pentru ce. sper ca ti-am fost de folos un pic...te-am pupas si ai grija de tine:*
Daca nu-ti cunosti foarte bine partenerul nu te sfatuiesc sa incerci nimic, mai ales ca e prima data si pentru el cand o face fara prezervativ, oricum daca vreti foarte tare lucrul asta, puteti incerca fara sa ejaculeze in tine. @MadyLarysa ejaculeaza in tine si nu ramai insarcinata? Poate ai tu niste probleme.
Ayuzaua572 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: