| TDGMeebu a întrebat:

Hey!
Prietenul, sau fostul nu stiu cum sa ii zic, e plecat de 1-2 saptamani la Bucuresti.
Un amic de`al meu, coleg cu el mi-a spus ca o vorbit cu el si ca nu mai vrea sa fim impreuna, cum ca nu il sun.
L`am sunat acum cateva zile de vreo 2 ori si n`am insistat sa nu creada ca`s disperata. El mi`o trimis mesaj cum ca ma suna el mai incolo, dar nu m`a sunat. sad
Eu acum nu stiu ce sa cred.
Amicul care mi`o zis chestia asta mereu are chef de caterinca.
Si sa-l sun pe Alex, ca nu stiu cum naibii sa-i mai zic, nu pot pentru ca are telefonul inchis, si mi-a zis Adi (Cel care mi`o zis vestea) ca si-a uitat incarcatorul acasa si nu mai are baterie...si nici nu are internet acolo.
Ce pot sa fac? El se va duce in tabara cu o gramada de colegi si cu niste foarte bune prietene de`ale mele. Una dintre ele mi-a spus ca ea il cunoaste pe Alex, si ca o sa mai fim impreuna.
Dar eu nu stiu ce sa zic.
Poate doar, trebuie sa astept...
Voi ce ziceti?

7 răspunsuri:
| cosmina16 a răspuns:

Da... cel mai bine astepta sa te sune el! probabil ca a fost o gluma din partea acelui amic care nu are alta treaba decat sa isi bage nasu' pe unde nu-i fierbe oala. Asteapta sa ia el legatura cu tine. Sau spune-i acelui amic al lui sa ti-l de-a la tel. Ca sa te convingi ca e adevarat ce a zis

| Maduliciu a răspuns:

Dap si eu sunt de aceeasi parere, nu ti bate capu cu toate prostiile daca el este alesul va face orice sa fie cu tine, traieste ti viata nu lasa toate relatiile de genu asta sa ti ocupe foarte mult timp decat atunci cand crezi ca este ceva foarte serios, pana atunci asteapta, daca tine la tine iti va da un raspuns si daca va fi negativ inseamna ca nu te merita.

| alina_iulia a răspuns:

Ai o situatie foarte confuza si nu sti pe cine sa crezi asa este?
eu nu iti sugerez sa il crezi pe cel care ti-a dat veste dar sa fi precauta si pregatita de orice indiferent de riscuri
am patit si eu la fel ca tine si mie imi zises vestea cea mare chiar varul fostului meu iubit l-am ascultat si uite asa sa ales prafu de o relatie de 2 ani jumate si inca imi pare rau ca am ascultat de gura lumi
tu nu fa greseala mea
si da trebuie sa astepti happy nu poti face alceva happywinking:Xlaughing
bafta si norocwinking

| mary_5801 a răspuns:

Sper sa gresesc dar eu cred ca nu mai vrea sa fie cu tine. poate si-a schimbat si numarul de telefon ca sa nu-l mai suni tu. a plecat pentru 1-2 saptamani si sa-ti uiti incarcatorul este strigator la cer.nu poti sta departe de iubita ta atata timp si sa nu-i vorbesti(daca vroia neaparat sa ia legatura cu tine reusea). parintii lui cum iau legatura cu el? papusa, sunt multe lucruri...

| roksy a răspuns:

ai rabdare totul se va rezolva de la sine si nu ti face iluzii aiurea poate totul e o neintelegere

| TDGMeebu explică:

@Mary
Nu este plecat definitiv.
Iar parintii lui sunt cu el.
Si nu prea cred ca si-a schimbat numarul de telefon pentru atata mare lucru. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci si tu cu el in tabara si i faci un blow job happy