Daca ea il place, daca el o place[sau macar o simpatizeaza si o priveste cu ochi diferiti decat orice alta fata], sa incerce sa fie iubiti, de ce nu?
Cam de acum crestem si incercam sa formam "relatii serioase" credem noi.
Prietenul tau, sa se duca la ea, sa ii spuna ca o place si sa ii ceara prietenia. Poate iese ceva frumos...
Succes.
Mai stii cum e... fetele de a7a(si eu sunt a7a) sunt cam indecise. unele nu toate...am o colega care are o rel cu un baiat cu 2 ani mai mare si cred ca de 1 an sunt impreuna...sa faca cum crede el...sa vada cum se comporta. poate sa stea cu ea o perioada pentru proba sa vada cum e... nu stiu ce sa zic... sa incerce...
Eu cred ca prietenul tau poate sa incerce sa fie cu acea fataPana la urma nu are nimic de pierdut Poate dintr-o simpla simpatie, ajunge sa o iubeasca foarte mult pe acea fata
Intai sa incerce sa fie cat mai apropiat de ea Si cu timpul vor fi impreunaSa o invite undeva, sa o ajute cand are nevoie...
Sa o ajute la proiect, si in daca timpul petrecut cu ea el isi da seama ca poate fii ceva sa se lase putat de val, va stii el ce sa faca, fii sigur!