| Macovei_Andrei_1998 a întrebat:

Hey, pun o întrebare la care răspuns poate veni din experiența voastră proprie și sunt curios sa știu de părerea oamenilor, în general cu privire la un context puțin diferit.
Eu am 23 de ani și nu am avut nici o iubita până acum iar când mă bag in seama cu fete acestea parcă mă evita, îmi răspund doar "diplomatic" și fac ele sa se retragă, incerc sa fiu mai îndrăzneț, dar reacția fetelor mă fac fac sa mă întorc în starea de timiditate, ele nefiind receptive la ce vorbesc eu. E adevărat dantura mea arata rau și trebuie să mă duc la dentist, sunt la liceu seral probabil, astea sunt motivele care le resping pe fete oricât de natural și de sincer as fi și nu înțeleg nimic, abordez doar fete credincioase care merg la biserică și în mod normal acestea nu ar trebui sa fie materialiste și să se uite la aspect fizic ci la sufletul omului.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu fii ipocrit noi ne uitam la fizic? De ce dz sa stea o fata din scârbă cu tine? Daca ești urat de ce nu stai cu o urâtă? De ce fetele sa nu ouna accent pe aspectul fizic? Ba sa pună,și eu as pune daca as fi fata,lasă vrăjeală cu sufletul, care bărbat se uită la suflet, terminsti cu ipocrizia, mai sunt uni incel care cică spun că fetele trebuie să facă sex cu ei, nu sunteți normali, rig fetele sa pună accent pe fizic

| Robert2526 a răspuns:

Fara iubite, fara liceu, fara nimic pana la 23 de ani? si cu dantura praf? Dar cu ce te-ai ocupat pana acum? mergi la dentist urgent

| Macovei_Andrei_1998 explică (pentru Robert2526):

Din pacate dantura costa peste 20000 de lei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai scris - abordez doar fete credincioase care merg la biserică și în mod normal acestea nu ar trebui sa fie materialiste și să se uite la aspect fizic ci la sufletul omului.

Fetele care merg la biserică se căsătoresc cu bărbați care popa le cunoaște familiile și când ele vor vrea să se mărite va avea grijă popa să le găsească bărbați din familii bune și ei să fie cât mai realizați profesional.

Astea să le știi de la unul care a fost în pelerinaje la mânăstiri în excursii de 1 zi cu familia mea și cu fete de la biserică și cu familiile lor.

Ai scris - sunt la liceu seral - și că ai 23 de ani.

NU mai băga în seamă fete de la biserică, pentru ele le găsește popa bărbați din familii foarte bune și bărbații sunt de nivel bugetari foarte bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai e ceva cu fetele care merg la biserică, sunt ca și - ZONĂ INTERZISĂ - pentru bărbați până se căsătoresc.

Dacă tu vrei să cunoști una la biserică și crezi că vei face sex cu ea până să te căsătorești - NU mai căuta fete din astea.

| Macovei_Andrei_1998 explică (pentru anonim_4396):

Pai și eu vreau ceva serios, și sa ma căsătoresc apoi sa fac sex, nu vreau sa fiu un libertin sexual.