| eubahhh a întrebat:

Hey.revin...am facut cum mi-ati spus. l`am ignorat pe colegul de clasa si ieri si azi. ieri nu m-am pus langa el in banca si nici nu l`am salutat.la ora de fizica noi fetele am fugit si baietii jocau fotbal cand am trecut pe langa el a zis catre un coleg "uite cum fuge larisa, ca o printesa " laughing.

azi iar s`a uitat la mine la ora de fizica, parca s`a uitat cu drag si cand m`am uitat la el era rosu dar si-a intors capul imd sad.

dp ore, l`am pupat pe prietenul meu cel mai bun (pe obraz bineinteles), si el era cu el.si a comentat ca pe el nu l`am bagat in seama.si l`am facut prost sad.

ce sa fac acum imi place mult de el dar vreau sa il fac gelos sau sa fac cumva sa isi dea seama ca tine la mine, sa nu mai zica "nu, imi pare rau" crying.

ce sa fac? pleasee helppp. fundoiiiii

5 răspunsuri:
| Pacala a răspuns:

Pfui laughing Pai data viitoare, adica maine, pupa-l intai pe amicul tau pe obraz, apoi pe el pe gurita. O sa se faca roshu ca racul, apoi daca te place n-o sa mai scapi de el happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De cand se joaca fotbal si se alearga in ora de fizica? Banuiesc ca in ora de sport faceti probleme si exercitii de fizica.

| federerdinamo a răspuns:

Si tu crezi ca daca il faci gelos vei reusi ceva. Iti zic eu NU. Si eu am un baiat de cr imi place si e tot de la mine din clasa. Nu suntem impreuna el are prietena. Tin la el enorm de mult stiu ca si el tine la mine mi-a spus asta si ne intlegem foarte bine. Eu una nu i-am spus ca imi place de el poate el s-ar fi indepartat de mine pentru ca stiu ce persoana e. Acum depinde cum e acel baiat mai bine te-ai gandi tu ce trebuie sa faci. Si eu ti-am zis pentru ca printr-o experienta asemanatoare am trecut si eu dar eu cu acel baiat suntem prietenii ff buniwinkinglove struck

| N1cuConstrantin a răspuns:

Pai exista 2 moduri una a zis-o pacala
cealalta este : date la un coleg din clasa in asa fel sa vada si el si mult ca sigur se face rosu la fata si se enerveaza ori il bate ( si dovedeste) ori te trage de o partebig grin parerea mea din exptongue asa facea si prietena mea inaine

| Andru_6975 a răspuns:

Pai iti place sa atati asa un pic baiatu.ai procedat bine ca ai fost indiferenta. darnu trebuia sa-l faci "prost" si chiar te place dupa gesturi tebuie sa-ti dai seama, adica cum ai spus ca sa inrosit cand te`ai uitat la el...ca pe el nu l`ai pupat deci tine la tine dar e timid sa-ti spuna de ce nu faci tu primul pas daca vrei sa fi cu el? sper ca ti-am fost de ajutor