anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey rpu!sad sunt cu un baiat dar de la un timp s-a schimbat nici buna nu mi-a zis ieri cand neam vzt...ma pus sa aleg intre el si prieteni. cear trebui sa fac...sai zic? app dau FUNDITA!crying

Răspuns Câştigător
| MiculAlex a răspuns:

Cand te mai intalnesti cu el incearca sa nu il bagi nici tu in seama fi indiferenta pentru ca sincer daca a ajuns sa faca lucruri de genul ( sa te puna sa alegi intre el si prietenii tai) inseamna ca ori ii este frica pentru ca prieteni tai ar putea sa se dea la tine ori vrea sa isi bata joc de tine. Incearca sa il lasi in pace nu ii raspunde la intrebare si daca i-ai raspuns lasa-l in pace nu il mai cauta nu il suna cand il vezi pe strada sau undeva nu il baga in seama, ca si cand nu ar fi acolo si daca el o sa caute printru-n fel sau altul inseama ca te iubeste dar daca nu inseamna ca a vrut doar saisi bata joc.(daca se intoarce intreaba-l dc te-a pus sa alegi, si daca are dreptate incearca sa il intelegi). Bafta!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te iubeste nu te pune sa alegi happy.
Ce te-a pus sa faci e cum te-ar pune sa alegi intre a sta inchisa intr-o cutie in care nici nu te poti rasuci un pic sau a umbla in lumea larga.
In iubire nu se face asa ceva. Si daca mai vine si cu un " daca ma iubesti faci x lucru " deja e ieftin. happy De fapt asta e genul de baiat care daca vrea sa te culci cu el ti-o baga pe asta cu " daca ma iubesti te culci cu mine ". oh go on
Niste nimicuri care merita. Dragostea nu e asa, nu trebuie sa stai 24 din 24 de ore cu partenerul, trebuie sa ii mai dai si liber. Si daca el e atat de posesiv de ce sa mai stai cu el? Doar nu aveti o satra de copii intre voi.

| anonima3389 a răspuns:

Spune-i ca nu te poate pune sa alegi intre el si prieteni. daca are incredere in tine iti va accepta si prietenii.

| Skota a răspuns:

Incearca sa ajungi cu el la un anumit acord, daca nici asta nu merge."Dai Bocancii"laughing
Sper ca te-am ajutat.
Bafta!

| NANANAHehh a răspuns:

Rpu...

| DependentaDeVise a răspuns:

Va multumesc tuturor pentru ajutor.am facut tot ce mi-ati zis nu l-am bagat in seama asa cum mi-a zis MiculAlex...Pana la urma a vnit la mine si mi-a zis ca atunci se enervase rau pe prietenii nostri...dar pana la urma ne-am impacat cu totii.Multumesc mult de tot!:*(P.S - am scris rpu din greseala pentru ca ma grabeam)