Hei. Scuza-ma ca ti-o zic, dar ia fata atitudine, pana mea, tu nu te simti si tu "murdara" cand alti baieti care nu sunt iubitii tai niciunul isi piermit sa te foloseasca ca pe o jucarie sexuala. Ca practic ca pe o jucarie de genul te folosesc. Sau nu reactionezi ca iti place? Da-le o palma cand fac asta, zbiara la ei, fa-le un discurs miral, o sa vezi ca o data ce iei atitudine cu cativa nu o sa mai facă niciunul... Daca vad ca nu faci chestiile alea o sa creada in continuare ca esti fata usoara pentru ca ei d-ai continua ca cred ca esti usuratica pentru ca nu observa nicio reactie, ei simt ca tie iti place. Numai o fata usoara nu ii plezneste, reactioneaza in cuvinte etc. Arata ca ai caracter si fa-o! Si profesorii ce vrei sa le facă? Nu isi permit sa intervina, considera ca e penibil si rusinos sa ii mustreze pentru asta, eu cred ca asta tine de tine, tu ar trebui sa reactionezi! Multa bafta!
Pai ieri de exemplu,nu doar azi, un baiat mi-a dat o palma peste fund si zicea altul care era acolo si imi da si el palme peste fund, face: "na vezi, lui de ce nu ii zici nimic, si tu ziceai de mine.". cateodata mai le dau si eu o palma peste spate.dar nu stiu, si între ăia e super rușinos.
Si care crezi ca ar fi solutia, din moment ce pe tine te deranjeaza strict faptul ca doare pe moment, iar ei sunt constienti de asta?
F. te-le si tu una in 0 0 sa ii saturi
Sa vezi ce cuminti se fac.
De ce o fac? De idioti ce sunt, nu am inteles niciodata chestia asta cu palmele peste fund asa tam nesam...
Trebuie sa ii potolesti in metodele mele:ii bati, le dai si tu una in..., Tipi la ei