| paulaandreea1 a întrebat:

Hey!laughing să încep. Deci în fiecare zi de scoală,nu există una în care să nu iau palme peste fund de la băieții.mă îmbrac decent,nu pot sa spun ca nu, dar nu înțeleg de ce fac asta..si efectiv nu știu cum să reacționez ..ma uit pur si simplu la ei ca nu stiu deloc ce sa fac, în pana mea..umpic cam doare,si am niste urme deala rosii mari pe fund aproximativ mereu, și le-am spus profesorilor, dar ei nu fac nimic.Help me! straight face

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. Scuza-ma ca ti-o zic, dar ia fata atitudine, pana mea, tu nu te simti si tu "murdara" cand alti baieti care nu sunt iubitii tai niciunul isi piermit sa te foloseasca ca pe o jucarie sexuala. Ca practic ca pe o jucarie de genul te folosesc. Sau nu reactionezi ca iti place? Da-le o palma cand fac asta, zbiara la ei, fa-le un discurs miral, o sa vezi ca o data ce iei atitudine cu cativa nu o sa mai facă niciunul... Daca vad ca nu faci chestiile alea o sa creada in continuare ca esti fata usoara pentru ca ei d-ai continua ca cred ca esti usuratica pentru ca nu observa nicio reactie, ei simt ca tie iti place. Numai o fata usoara nu ii plezneste, reactioneaza in cuvinte etc. Arata ca ai caracter si fa-o! Si profesorii ce vrei sa le facă? Nu isi permit sa intervina, considera ca e penibil si rusinos sa ii mustreze pentru asta, eu cred ca asta tine de tine, tu ar trebui sa reactionezi! Multa bafta!

| paulaandreea1 explică (pentru anonim_4396):

Pai ieri de exemplu,nu doar azi, un baiat mi-a dat o palma peste fund si zicea altul care era acolo si imi da si el palme peste fund, face: "na vezi, lui de ce nu ii zici nimic, si tu ziceai de mine.". cateodata mai le dau si eu o palma peste spate.dar nu stiu, si între ăia e super rușinos.

11 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Nici nu-ţi place...

| h3r a răspuns:

Si care crezi ca ar fi solutia, din moment ce pe tine te deranjeaza strict faptul ca doare pe moment, iar ei sunt constienti de asta?

| alina2k18 a răspuns:

F. te-le si tu una in 0 0 sa ii saturiwinking
Sa vezi ce cuminti se fac.
De ce o fac? De idioti ce sunt, nu am inteles niciodata chestia asta cu palmele peste fund asa tam nesam...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Ar fi trebuit sa iei atitudine de la inceput si sa tipi la ei si sa ii lovesti.Acum s-au invatat asa si de asta ei cred ca le permiti sa faca asta.Incerca sa nu mai fi asa pasiva.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moral*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce trist.

| Xelon a răspuns:

Luati aminte fetelor! Asta e modul perfect de a te lauda finut...

| paulaandreea1 explică (pentru Xelon):

Asta e părerea ta.

| Againrip a răspuns:

Le dai si tu palme la fund.

| Onofrei_Costel_1954 a răspuns:

Trebuie sa ii potolesti in metodele mele:ii bati, le dai si tu una in..., Tipi la ei