| NarcisaNarcisa a întrebat:

Hey sa va spun povestea mea deci acum doua saptamani a inceput sa imi placa de un baiat care nu sta in acelasi oras cu mine sta la vreo 180 km dar tinem legatura pe mes si acum o saptamana mi-am rupt mana si ma intreaba cum ma simt si daca sunt bine iar eu ii zic ca da.Asta inseamna ca suntem doar prieteni sau ii place un pic de mine el este mai mic ca mine cu un an si in masina stateam langa el si ne jucam adevar sau prov toti care eram in masina si toata lumea ii punea intrebarea daca ii place de o fata din clasa de la el si el zicea nu si dupa aia m-a intrebat daca il cred ca nu o place pe fata aia ce sa cred de aici el este un baiat sensibil si dragut si nu stiu ce sa cred sau ce sa fac cel mai vbun sfat funda.

Răspuns Câştigător
| octha a răspuns:

Faptul ca iti place de un baiat caruia nu iai spus lucru asta inseamna ca el nu stie ca il placi, fapt confirmat si la joc prin raspunsul lui ca nu-i palce de nici o fata din clasa de la el. faza cu mana e normal sa se iontereseze de mana ta ca doar nu sunteti straini si nu va cunoasteti.asa ca daca vrei sa-i placa deo fata, si acea fata sa fii tu spune-i ca vrei sa te plimbi putin, si nu ai cu cine, si daca accepta sa te insoteasca.la plimbare poti sal intrebi daca chiar nu are prietena si ce parere are despre tine, dacai place de tine. daca zice cai place atunci batei un apropo daca ar vrea sa se mai plimbe cu tine si l urmatoarea plimbare intreaba-l daca nu ar vrea sa fie impreuna cu tn.noroc in fericire porumbitzo:*

1 răspuns:
| zuzu a răspuns:

Eu cred ca sunteti doar amici.Dar acum voi stiti ce e acolo ..Si cum vorbeste cu tine si cum se comporta.