Baiatul ideal pai...
-brunet cu ochii caprui/negri:X
-un pic mai mare ca mine
-sa nu fie gras, daca face sport[chiar ca si hobby]ar fi excelent
-sa-i placa muzica, sa rada, sa fie vesel, sa ma iubeasca asa cum sunt, sa fielanga mine cand ma nevoie dar sa nu devina sufocant, sa nu fie gelos, sa fie ceva mai copilaros, romantic...
E pe dracu! una din toate m'o place si pe mine!
Faceti voi descrierea ca stau eu cu poza
(pentru fetetele fara prieten )
Sa fie egala cu mine in toate puncturile de vedere. Sa fie desteapta, inteligenta, manierata, de treaba, de gasca, vorbareata, sincera, fidela, educata, cuminte, curajoasa, corecta, cinstita. Sa nu aiba fite si figuri. Sa aiba bunului simt si capul pe umeri. Sa inteleaga situatia financiara a baiatului si sa faca cinste baiatului cand are bani pentru amandoi. Sa se comporte frumos cu oamneii importanti din viata noastra (parintii, cei mai buni prietenii, rude, etc.) Daca ea oberva o problema de cuplu si el nu observa, trebuie sa zica baiatului ca sa se rezolve problema. Sa nu se supere la glume. Ma refer la glume bune, nu proaste. Sa nu fie pitipoanca, materialista, profitoare, mincinoasa, proasta, hoata. Ma atrage cel mai mult personalitatea ei. Sa nu faca lucruri rele, anormale si ilegale. Fiecare are calitatile si defectele lui. Nimeni nu-i perfect. Trebuie sa aceptam calitatile si defectele sufletului-pereche. Sa nu sufera de obezitate. Sa nu aiba infecti cu transmitere sexuala (boli cu transmitere sexuala).
Buna pai mi-ar placea ca baiatul ideal sa fie:brunet(saten), ochii nu ma intereseaza(toti sunt frumosi:X)sa fie destul de fortos(nu cine stie ce macio)iar la personalitate...
Sa fie destept, sa aiba simtul umorului(dar sa nu faca glume nesarate), sa fie mereu sincer, daca observa ca eu m-am cam schimbat sau daca am facut ceva ce l-a deranjat sa imi zica, sa fie cuminte(bine si putina nebunie nu strica)sa fie civilizat, sa fie curajos si cam atat.
Bruneta, ochii cat mai inchisi(desi momentan sunt indragostit de o satena cu ochi caprui), de inaltime medie-inalta(ca sa dau o cifra, fie peste 1, 68), configuratie subtire(deocamdata nu ma intereseaza masurile gen 90-60-90), sa fie glumeata, sau macar sa aiba simtul umorului, sa fie decenta, cuminte in general(dar predispusa la o "prostie", impreuna), sa fie misterioasa, ca sa am ce sa descopar(si nu numai de asta, misteriozitatea la cineva e foarte romantica). Nu cred ca sunt foarte pretentios
Dar trebuia si tu, dupa intrebare, sa faci descrierea barbatului/fetei ideale.
Pai mia placea:
Sa fie blond
Sa aibe ochi caprui
Sa fie sportiv
Sa fie optimist
Si frizura ca normala totus im place frizura lui Justin Biber desi nu im place cum canta.
Personaltatea sa fie sigur pe el nu foarte matur sa fie mai copilaros sa ma faca sa rad in cele mai negre sitoati destept pai nu neaparat sa fie cama ceiasi inteligenta sau sa fie ceva mai destept sa nu fie un pampalau sa aiba forta
Sa sti ca eu ti-am descris pe baiatul care im place mie
Buna!
Baiatul ideal. Hmmm. Cred ca daca este sincer + inteligent + sa nu fie gelos + sa aiba incredere in mine + si sa ma iubeasca, e perfect.
Pa, pa.
Ochi verzi sau caprui sau albastriiii:X
par blond =p~ sau saten chiar si brunet
sportiv
sa nu asculter manele sau cel putin nu de fata cu mine
sa rada, sa fie copilors(nu foarte), sa zambeasca in general sa ma iubeasca
80% romantic
sa nu fie gelos
sa aiba incredere...
Pai :3 sa fie mai înalt de 1.72, sa fie brunet cu ochi căprui, sa știe sa respecte o fata, și sa aibă grija de mine
Hmm...Baiatul ideal pentru mine arata cam asa: blond, cu ochii albastrii, un zambet frumos, sportiv, glumetz, de gasca, sa fie alaturi de mine tot timpul...cam asa
Lorrayne întreabă: