| kboom a întrebat:

Hey, sall! sincer acum nu am dispozitie, si vreau sa ma ajutati, am si eu o problema cu o fata, daca sa zic asa pai ne-am indragostit pe net, ( din pacate ) acum a venit momentul sa ne vedem, eu ca baiat trebuia sa ma apropii de ea, problema e ca nu am facut-o, mda, nu am facut-o! noi ne stim ceva timp, pe net discutam in fiecare zi ( stiu, nu imi mai spunetsi sa las netu ), acum ea mi-a zis ( tot pe net ) ca o doare faptul ca eu nu mam apropiat de ea... ( stiu am greshit ) acum ea imi zice ca nu prea are incredere in mine, crede ca o mit tot timpul, si nu prea vrea mare discutie, va rog anutatsima,! plizzz si cit mai repede ( e urgent pentru mine si am sa fie recunoscator pentru ajutorulk vostru )!

Răspuns Câştigător
| LineGuide a răspuns:

In primul rand trebuie sa repari ceea ce ai stricat, adica sentimentul ei de dragoste pentru tine.Incearca sa-i redai increderea in tine, incearca sa o faci sa realizeze ca tii la ea, si nu in ultimul rand incearca sa-i arati ca-ti pare rau.Tu o iubesti, se vede asta din felul in care vorbesti despre ea, deci fi tu insuti, si totul va merge cum trebuie.Intrebarea mea ar fi: cat de departe ocuiti unul de celalalt?
Mult noroc!

2 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Pai omule! de ce ai fost asa de prost? de ce nu te-ai apropiat de ea?
Daca o iubesti si te atrage, eu nu inteleg cum de ai putut sa nu te apropii de ea :/. esti chiar de neinteles, daca o iubesti si iti pasa de ea atunci fa ceva si repara greseala asta si arata ca iti pasa de ea pentru altfel ce voiai sa creada cand tu nu te-ai apropiat de ea?

| MariaFcsb1 a răspuns:

Pai incearca sa te apropii de ea cu vorbe dulci sa o alinti ce le place fetelor si daca se poate sa va si vedeti de ce nu happy Incearca sa vorbesti cu ea mai mult happy Sper ca va functiona :* Succes:*