Vai scumpa mea era normal la varsta lui sa gaseasca o fata care sa ii ofere ce tu nu puteai deoarece esti micuta. Daca te obliga era un om rau si pe deasupra risca si puscaria nu? Daca s-a culcat cu alta nu inseamna ca nu te iubeste.De tradare sau minciuna poti vorbii atunci cand s-a culcat cu alta daca se culca si cu tine simultan si in mod repetat. Dupa cum vad povestea se repeta cu inselatul. Faptul ca este la distanta este mai bine pentru tine cel putin o vreme pa la 17 -18 poti vorbi de o relatie serioasa nu acum.El vrea o femeie langa el, insa te place pe tine, nu te pot condamna fetele sunt mult mai inzestrate de la mama natura decat am fost noi la varsta voastra.Deci Mai asteapta si tu putin si apoi daca vezi ca nu il poti uita mai dai o sansa, spune-i ca il iubesti si ca vrei o relatie cu el insa ca vrei ceva sigur si de durata.Este posibil ca in timp sa vrei tu altceva.Desii prima dragoste nu se uita niciodata!
Merci mult mult )) pupici*
Eu zic sa pui mana pe carte si sa lasi prietenii de 20 de ani. esti mult prea mica.
beausingurlamasamea întreabă: