| allexandra717 a întrebat:

Hey salut am o intrebare referitor la situatia intimplata cu ceva timp in urma deci:am facut cunostinta cu un baiat pe net si e din liceu pe net vb dar un timp pe coridorul scolii nu aveam curajul nici unul dintre noi sa ne salutam si pina la momentul in care el a facut primul pas si a inceput sa se salute dar fiti atenti nu cu salut, hi, ciao, buna...ci cu buna ziua, buna dimineata xD de ce adica apreciez aceasta la el dar nu inteleg care ar fi motivul?(el-18ani.eu-16ani)mersi :*

6 răspunsuri:
| GeorgiV a răspuns:

Bună, Alexandra! Acest lucru denotă mai multe aspecte: în primul rând este timid (discuții pe net), totuși curajos (omul și-a luat inima-n dinți pentru a te saluta), de bun-simț (nu te-a luat cu: hei, gagica!). Deci e ok! Eu totuși cred că ar fi ok dacă și tu ai lua cuvântul. Intrați în discuție face to face (că nu e crimă și nu vă omoară nimeni) și... faceți schimb de idei. În acest context s-ar ivi momentul și locul pentru a-l întreba dacă acesta este salutul lui obișnuit sau cel formal și să-l încurajezi să fie mai chill (adică, totuși, aveți aproape aceeași vârstă).
Discuția în față și întrebările, din punctul meu de vedere, sunt soluțiile cele mai ok și directe (nu vă pierdeți timpul cu presupuneri și ipoteze).
So, numai bine, și conversație plăcută!happy

| TheSpecialOne a răspuns:

E chiar prost de aia

| Andaiulia a răspuns:

Pentru ca te respecta, si este timidhappy

| AnA_8412 a răspuns:

Te respecta, este foarte timid.sh na. poate vrea sa faca o gluma din asta, sa nu para ca este timid. vorbeste cu el data viitoarewinking smug!

| MyEssence a răspuns:

Pai te respecta sau cineva i-a zis ca esti mai mare decat el

| allexandra717 explică:

Da ma fetelor asta si e chestia ca nu putem niciodata vb mai deloc ba intervin prietenii mei sau al lui si asta chiar devine enervant si ok el mi-a scris primul poate fi asta o speranta ca ma place? sau doar niste speculatii adolescentine daca le putem numi asa...