Scurt si la obiect : daca cineva vrea sa fie cu tine, este. Daca nu este, inseamna ca nu vrea!
Acum ca te-am lamurit cu asta...probabil relatia ei merge prost si a gasit in tine un refugiu. Cineva care o face sa se simta speciala.Atata tot.
Pune piciorul in prag si defineste relatia. Daca sunteti amici, comportati-va ca atare. Daca vrea mai mult, sa puna ea mana frumusel si sa iasa din relatia actuala.
Asa...esti doar cineva la care ea apeleaza ca sa nu se mai simta singura si nefericita.
Nu poti sa uiti persoana pe care o iubesti!
Incearca sa vorbesti cu ea, alege momentul oportun!
Fii tare si ai rabdare!
Succes!
Sunt siguR
Ehh,lasa ca nu are nimic
Las ca mai am si eu de cine sa rad cand ma plictisesc
Vezi că ești într-o situație foarte complicată. Trebuie să speculezi foarte mult, dar trebuie sa pui cap la cap tot ce știi despre ei doi încât să concepi o idee/un plan.
Trebuie să joci „murdar" adică să ataci psihologic și asta este destul de greu. E posibil ca de aici să intri în friendzone, deci iar riști.
Ai grija cum faci, iar dacă mai dorești idei, lasă-mi un PM
Eu cred ca ar trebui sa pui piciorul in prag si s-o intrebi daca vrea cu adevarat sa fie cu tine si sa se desparta de acel "prieten", Sau poate ca ii e frica te-ai gandit la asta cred ca ar trebui sa vorbesti foarte deschis cu easi daca vezi ca nu poate sai mai dai putin timp si daca iti doresti cu adevarat sa fii cu ea si o iubesti ar trebui sa vorbiti toti 3 adica tu ea si acel "prieten" si sa lamuriti lucrurile.Asa ca sfatul meu este ca daca o iubesti sa tragi tare si sa nu te lasi
Incearca si tine.te de mana cu cineva in fata ei si sa vezi ca o sa vina la tina iar daca nu? Da.o dq mai sunt fete )
Si inca ceva,de multe ori aud de la ea chiar daca nu o intreb eu, cand vorbim despre lucruri de genu "ca acei doi ani se pot duce intr-o secunda"da nu stiu, parca cateodata ar vrea ceva mai mult decat o prietenie, dar parca nu are curaj sa faca nimic, am mai inteles chestii de genu "ca daca eu vreau doar sa stau cu ea o luna si gata, doar sa o despart de el.si eu chiat tin la ea.da nu asta e problema, problema e ca vreau sa uit de ea in vreun fel si stiu ca nu se poate imediat, e logic, dar vreau doar niste sfaturi
George0197 întreabă: