| malishka93 a întrebat:

Hey! Salut! Daca sunteti certati cu persoana iubita cam cit timp ati rezista fara sa nu vorbiti sau sa nu va vedeti? in timpul asta cind nu dadeti nici un semn va ginditi la dinsa? astepts rs.mersi

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Cred ca degeaba iti spun eu pentru ca nu la toti e la fel. Unii isi pun orgoliu in fata si stau mult si bine asteptand,altii isi ocupa timpul si evita sa se gandeasca sau chiar dau tot din ei sa-i doara undeva,altii sufera ca considera ca ei sunt cei raniti, depinde si de sentimente, si de cum mergea relatia.

| BlancaFantasma a răspuns:

Ne-am certat si despartit definitiv acum 10 luni.nu am mai vb niciodata de atunci nu am mai avut curaj sa intru sa vorbesc cu el, caci era in zadar imi faceam rau.DAR l`am mai vazut de vreo 5 ori de atunci si nu a vorbit cu mine niciodata.Eu nu l`am putut uita mi`e dor de el, desi stiu ca si-a batut joc de mine si cel mai naspa e ca am stat decat 3 luni impreuna(dar e fost prima dragoste "pe bune" adica am pus suflet si credeam ca si el tine la mine.)

| Elysssa a răspuns:

Cea mai lunga durata in care am fost despartiti a fost de 2 luni, apoi ne-am impacat.Cred ca daca trecea mai mult timp,nu mai aveam de gand sa mai impac cu el,mai bine il uitam pentru totdeauna,ca doar de asta am fost despartiti,dintr-un motiv oarecare, pentru ca nu mai mergea bine, nu degeaba.Decat sa traiesti in certuri si impacari, depinde cat e de grav, mai bine te desparti si o iei de la capat cu altcineva.Cateva certuri,sunt chiar indicate,ca in orice cuplu,impacarea e dulce,insa cand devin foarte multe,e timpul sa pui punct,parerea mea! Si da,normal ca m-am gandit la el,m-am gandit mult si bine, chiar daca ne-am despartit, nu doar pentru 2 luni, ci definitiv, asa se intampla pana uiti totul si nu iti mai pasa.Asta e,mergem mai departe, trebuie sa fim puternici, nu? happy

| Mikaela a răspuns:

Hello! Poi cel mai mult am stat fara sa vorbesc cu el a fost maxim 2 ore.Nu putem sa stam departe unu de altu :d.

| alintush15 a răspuns:

Buna! Da am fost in asa situatie! Si iti spun sincer ca mai mult de o zi doua nu pot sa rezist, astfel se face ca ori el ma suna ori eu il sun!
Desigur in acele clipe stau cu gindul doar la el, depinde de situatie, uneori pling alteori stau si astept sa ma sune sau sa vina la mine!

O zi buna!

| Musca_9425 a răspuns:

Eu am rezistat 2 luni.