anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey salut deci am ramas uimita cand am auzit fete la 13 ani vor sasi inceapa viata sexu*** (deci ma bufneste rasu cand aud) boo si eu am 13 si cred ca e prostie dhoamne auzi de la 13 ani rolling on the floor) cine e de acord cu mine va dau un sfat cel mai bine dupa 18 ani ai toata viata inaintewinking

Răspuns Câştigător
| answer a răspuns:

Bravo tie ca gandesti asa! Se cunoaste ca ai fost educata de catre parinti, nu de anturaj! Fetele alea de se grabesc, regreta la un moment dat ca au facut-o! parerea mea ca viata sexuala nu se incepe la nicio varsta atata timp cat nu ti-ai gasit persoana potrivita cu care sa o faci! Deci, nu e nici 13, nici 18, ci depinde de cine ai langa tine! Daca mai demult virginitatea era o virtute, acum fetele se lauda cu cati parteneri au avut deja, desi ele nici nu stiu sa-si stearga mucii!

5 răspunsuri:
| MyFirstLove a răspuns:

Sunt de acord cu tine fatao. asta se numeste educatie ce spui tu aici dar multe nu stiu asa ceva happy Bravo.

| Rosemarie a răspuns:

Sunt de acord cu tine la faza cu 13 ani, dar totusi, idealul meu pentru inceperea vietii sexuale este de la 17 in sus...in cel mai rau caz 16 jum. adica...nu trebuie sa fi major ca sa faci asta.
oricum am si eu o prietena care a facut chstia asa...a fost prostita si acum regreta in fiecare zi. Imi aduc aminte ca atunci cand au venit persoanele acelea care iti expleca despre sex chesti.la scoala a inceput sa planga, iar intr-o seara cand a ramas la mine o auzeam spunand ceva de genul: "sunt prea mica", "trebuia mai tarziu"... si plangea intre timp.
deci...mie nu mi se pare normal sa judeci astfel de fete pentru ca majoritatea nu si-au dorit asta. nu multa lume se gandeste ca pentru ele este un fel de trauma. la 13 ani poti fi foarte usor pacalita de unul mai mare.
inainte sa vad cum e prt mea si eu le judecam pe aceste fete, acum.le ratez mai indulgent. nu stiu care e povestea lor, asa canu spun nimic.
Adevarat.au facut o greseala si o sa plateascatoata viata pentru ea asa c anul are rost sa le ingreunam situatia.
eu, una, dup ace am aflat povestea prietenei mele m-am hotarat in privinta varstei.dar nu e ca atunci cand implinesc 17 ani sau am primul iubit de la vartsta aceea o voi face...oh go on nu. vreau totusi sa o fac cu cineva pe care il iubesc

| Laura a răspuns:

Ți se pare normal la 13 ani să fii așa analfabetă?

| Priss99 a răspuns:

Sunt de acord cu tine! la 13 ani inca suntem copii!

| Roby10 a răspuns:

De acord cu tine! 13 ani! Mult prea devreme! Inka suntem niste copii la 13 ani si eu am 13 si nici nu ma gandesc la asa ceva e foarte devreme! Din nefericire multe fete isi incep viata sexuala de la o varsta foarte frageda! Este foarte bine ca unii adolescenti din zilele noastre inca se gandesc ca asa ceva este o prostie mai ales ca in Romania noastra totul se rezuma la SEX si BANI! Jos palaria in fata tuturor celor care inca gandesc limpede! Bravo ca si tu gandesti asa! Jos palaria in fata ta!