Te scuzi si pleci cat mai repede.
Fata nu e obligata sa suporte o asemenea situatie si tu nu ai dreptul sa o obligi prin prezenta ta la asa ceva.
Lasa ca, daca dispari atat de urgent, va deveni si curioasa in legatura cu tine, va incepe sa-si puna intrebari si va dori sa te cunoasca mai bine.
Dar sper sa nu ti se intample niciodata!
Ce poti sa faci, nu tine de tine asta, fireste ca e "urat" sa se auda basina cand o tragi, se intampla si d-astea cand te ia stomacul, nici nu e sanatos sa tii gazele alea in tine, trebuie evacuate, ia-te de natura ca ne-a creat asa, ce tine de tine e sa strangi cat poti tu din buci incat sunetul sa fie cat mai silentios, problema va fi mirosul de dupa, te faci ca nu stii despre ce miros e vorba daca te intreaba, dai si tu vina pe altul sau ca vine din alta parte la modul "Mda, nesimtiti astia care se basesc in public" sau "parca simt si eu ceva, o fi de la cei din spate" te faci ca ploua, mergi pe burta.
Am pus si eu o intrebare asemanatoare acum doua luni.
Mai in gluma mai in serios iti poate da tarcoale o basina daca ai emotii la intalnire.
Pai ma daca te doare burta si nu te mai poti tine eu zic ca mai bine eliberezi monstrul din tine, pana la urma fete mai tot gasesti ca are balta peste pentru toata lumea.
Nu e sanatos sa tii un part in tine decat sa te doara burta mai bine o tragi calumea.
Iar fata daca e e deschisa si de treaba ar trebui da rada si sa nu iti faca scandal si morala.
Pana la urma eu daca as fi cu o fata la intalnire nu m-as supara daca fata cu care am iesit trage o basina.
anonim_4396 întreabă: