Cand iti mai spune asemenea lucruri, inregistreaza-l si da-i prietenei tale inregistrarea..asa o sa se convinga !
Mi-au mai dat sfaturi cu inregistrare si acum am incercat
azi iarasi a venit la mine spunindu-mi ca am incalcat promisiunea si ca i-am spus prietenei despre sarut, l-am inregistrat, eu i-am spus ca a fost o greseala sarutul si nici nu mai vreau sa il vad, i-am spus ca nu o merita pe prietena mea, si cum credeti ce a facut, pai eram singuri la mine acasa cum statea in pargul usii m-a luat peste in brate si m-a sarutat, eu l-am lovit la care reactia lui a fost urmatoare, ce se intimpla cu tine eu serios vreau o relatie cu tine si tu asa procedezi, eu la rindul meu i-am spus ca nu vreau sa am nimic cu el si l-am alungat din casa la care el mi-a spus ca o sa imi scrie si ca o sa faca in asa fel ca totu sa fie bine. i-am aratat tot ceea ce am vorbit prietenei mele, ea a ascultat si a spus ca asta nu-i adevarat si ca doar am modoficat inregistrarea, l-a intrebat daca a fost ceva si el a spus ca in timpul in care noi eram impreuna de fapt el era cu baietii la cafenea...si acum nu pot sa fac nimic nu ma crede nici cu inregistrare plus la asta acum am aflat ca in seara asta ea se pregateste sa se culce cu el...va rog spuneti-mi cum sa fac sa o opresc sa nu faca o prostie
Te-ai bagat intr-o poveste prea complicata, nu trebuia sa il saruti pentru ca atunci cand prietena ta va afla va fi mult mai suparata pe tine de cat era deja. Si in plus de ce il obligi sa fie cu ea daca el nu vrea?! Mai mult ii faci rau prietenei tale. Eu nu cred ca ai nevoie sa il faci pe el sa uite nimic. Iti propun sa ai o discutie deschisa cu prietena ta si sa ii explici tot. Daca este cu adevarat prietena ta, va intelege! Sper ca ti-am fost de ajutor! Succes!
Stii ce sa faci TPU9999? sa-ti vezi de viata ta pentru ca nu o vei putea sa o faci sa deschida ochii..clar ea il iubeste. Daca nu-l iubea te asculta si pe el il lasa nu le tine.nu ai ce sa faci am avut si eu cazuri de astea nu unu mai multe....asa suntem noi fete ne indragostim de baiatul nepotrivit si-l vedem ca pe un inger iar familia ne-o calcam in picioare asa ca las.o in pace si fii tu fericita
Daca nu iti placea de el nu il sarutai.cat de p...sa fii sa crezi ca daca il saruti nu o paraseste pe prietena ta... daca iti cerea sa faci sex cu el.o faceai? lol il placi dar singura te minti parasestei pe amandoi daca tii la prietena ta altfel nu ai cum sa-i demonstrezi prietenei ca el e o zdreanta. daca nu maine, poimaine o sa-ti spuna sa faci sex cu el si tu fiind o "adevarata" prietena vei accepta.cati ani ai? de ce nu mergi sa le spui parintilor tai despre el ca nu te lasa in pace? simplu
Nu trebuia sa il saruti.
e un prost daca pune astfel de conditii si prietena ta nu inseamna pentru el decat material de laba.
scapati de asa individ daca puteti.
Ai smartphone? Daca ai instaleaza-ti de pe magazin call recorder este unu galben si cand vorbesti cu el la telefon aplicatia inregistreaza automat convorbirea
Daca nu iti da pace du-te la politie sa nu ajunga sa te forteze sa te culci cu el la cat de timpit este..prietena ta nu te va crede pentru ca e indragostita de el dar, poti sa faci ceva da-ti intalnire cu el spune-i prietenei tale ca vrei sa-i spui adevarul...si cand il va vedea pe iubitul ei cu tine, isi va da seama ca el e o zdreanta... faza cu inregistratul e greu in caz ca vrei sa-l filmezi isi da seama fraierul sa-i inregistrezi vocea? nu faci nimic va crede prietena ta ca e un baiat pus de tine
Mutubal întreabă: