anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, salut la toti! Asa o intrebare, am iesit de cateva ori cu un baiat, el mi-a propus intilnire, dar peste ceva timp m-a lasat, n-am vorbit de mult timp, dupa ce el primul mi-a scris un sms, apoi iara n-am mai vorbit cu el, si eu am decis sa fac primul pas si i-am scris, insa mi s-a parut ca nu vroia sa vorbeasca cu mine. Problema e ca invatam intr-o clasa si deja nu vorbim de 7 luni. Cand suntem intr-o companie de prieteni el flirteaza cu fete, si se uita la reactia mea, as mai vrea sa fim impreuna sau macar sa vorbim, insa el nu-mi scrie primul, nu face primul pas.

3 răspunsuri:
| FriendsWithBenefits a răspuns:

Vrea doar sa te faca geloasa, si probabil crede ca ai fost '' un trofeu '' te-a castigat si acum vrea doar sa te pastreze in vitrina daca ma intelegi. Trateaza-l cu indiferenta si o sa vezi ca ori ii pasa de tine, ori nu te merita. Eu asta zic sa faci. Funda?batting eyelashes

| TheJoint a răspuns:

Poate asta e modul lui de a se comporta cu o fata, si ii place ca altcineva sa faca primul pas..sau doar isi bate joc de tine.

| beautygirl1000 a răspuns:

Incearca si tu sa rizi cind il vezi, fa-l sa creada ca esti fericita fara el..atunci isi va da seama ca te-a pierdut si ii va parea rau.Nu trebuie sa-i arati ca esti trista din cauza lui asa nu vei optine nimic, plus ca si te distrugi singura pe tine.P.S.nici nu te merita, daca se comporta asa cu tine inseamna ca pentru el a fost totul un joc.Nu uncerca sa-l intorci inapoi.Dar deja e decizia ta Bafta!