| Adrienutza_3542 a întrebat:

Hey,salut.povestiti cum a fost primul vostru sarut? Adica ati spus partenerului ceva de genu ca e prima data?

Răspuns Câştigător
| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Pai era vara.Eram super timida.Nu aveam tupeul nici sa ma uit in ochii lui.Deeci era seara.Eram eu, el varmea si prietenul ei.La un moment dat, el ma cheama pana la magazin.Am acceptat sa merg cu el.Ne am oprit la o bancuta.Ne am uitat unul la altul si fara sa vreau, am inceput sa ma apropii de el.Eram panicata.Ne am sarutat.M am lasat dusa de val. Apoi i am spus sa se opreasca si m a intrebat de ce.I am raspuns:pentru ca e primul sarut si am foarte mari emotii. Apoi ne am intors imbratisatihappyThe happy end:*

7 răspunsuri:
| briosicabriosel a răspuns:

Hey,
primul meu sarut a fost in luna martie, ne iubeam unul pe altul, fara stirea nimanui si am iesit pana la magazin (asa le-am spus alor mei ) atunci ne-am intalnit si nea-am sarutat, i-am spus ca nu stiu sa sarut ca e prima data dar a fost superb si asa. La tine cum a fost?

| justDaisy a răspuns:

Sa ii spun ca este primul sarut? Nu! Dar si-a dat cu siguranta seama pentru ca nu aveam nici o ideea cu ce se mananca, eu ramanand la ideea de pupic muah plus ca eram si mai stangace laughing S-a intamplat la banchetul din clasa a VIII-a, culmea el fiind Dj, verisoara lui fiind colega mea mi-a spus ca el ma cheama pe holul localului unde desigur era el, dou trei vorbe, privirile alea pasionale dupa care se apropie ma ia finut in brate si ma saruta blushing Memorabil! :X

| thegatekeeper a răspuns:

Intamplator se aflase fix inainte sa se petreaca asta ca nu am mai sarutat pe nimeni pana atunci. A fost neasteptat si situatia a fost o coincidenta foarte bizara. Oricum, nu a fost ceva atat de important, din punctul meu de vedere.

| xanderblackx a răspuns:

De ce s-ar povesti una ca asta? sa inteleg ca tu ai avut primul sarut sau vrei sa-l ai?

| Adrienutza_3542 explică (pentru xanderblackx):

Uite ca asa mi-a venit interesul sa intreb )

| Sisitta a răspuns:

Buna draga! Primul meu sarut a fost pe cit se poate de Oribil! Ma copleseau emoțiile rău de tot, măcar ca aveam deja 15 (IMPLINITI).Ce pot sa zic, mam făcut de ris.La putini ii iese din prima, sa speram ca vei fi una din ele.Partenerul era la curent ca era primul meu sărut.si totuși spre urmare nu pot sa-ti dau decit următoarele sfaturi, mai bine eai ceva tare(50gr)big grin pentru curaj, si părerea mea si a prietenii care se afla alături, mai bine informează-l de rusinea care va urma big grin ultimul sfat : FUNDA! big grin

| Pissicuts a răspuns:

Primul meu sarut a fost dezgustator laughing. Nu il voi uita niciodata, mai ales ca era chiar cu baiatul de care mie nu imi place. Sa intamplat in club. laughing