| alexsok a întrebat:

Hey salut sunt Alex din Bucuresti si as avea si eu nevoie de putin ajutor cu o fata de la mine din liceu. Imi place de ea destul de tare dar nu pot fi cu ea din cauza ca de fiecare data cand ii zic sa iesim afara pe undeva mereu ae cate o scuza (de cele mai multe ori adevarata e o fata destul de ocupata) ce sa fac?
PS i-am zis ce sentimente am si inca mai discutam despre chesti serioase si vorbim destul de des la telefon si pe facebook va rog cu cat multe sfaturi cu atat mai bine

Răspuns Câştigător
| aveadrianus2 a răspuns:

Nu sunt din Bucuresti.Un loc retras in care poti fi -la propriu- cu ea.Adica sa va intelegi si sa puteti vedea reactia celuilalt.La mine a fost scara blocului.Era ora 2 noaptea big grin.Pana la pe la 4 dimineata ne-am plimbat prin parc.
Nu stiu ce loc poti alege dar spune-i ce simti si vezi reactiile.
Mult succes!
P.S. Dai de veste daca s-a intamplat cevahappy

14 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Ai răbdare cu ea. Până îşi rezolvă problemele.Astfel dai dovadă de loialitate şi ea o să te aprecieze pentru asta.Cu siguranţă o să vrea să iasă cu tine apoi.Un semn pentru tine e faptul că ea încă vorbeşte cu tine deschis. Dacă ai răbdare cu ea, o să ai parte de înţelegere şi tu.

| alexsok explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Da dar acum e in vacanta cred ca acum are timp dar nu stiu ce sa-i zic

| aveadrianus2 a răspuns:

Salut! Ce reactie a avut cand i-ai spus sentimentele tale fata de ea?

| alexsok explică (pentru aveadrianus2):

Se vedea un pic pe fata ei ca este un pic stanjenita de situatie si ca nu stia ce sa zica dar problema e ca eu i-am zis asta intro pauza la liceu si mai erau colegi pe acolo care nu stiu daca au auzit sau nu si acum nu stiu ce sa fac n-am mai vb de vreo 5 zile as sunao sa mai vb cu ea sa o aud dar nu stiu ce sa-i zic

| aveadrianus2 a răspuns (pentru alexsok):

Pai cere-i sa va intalniti si spune-i ca nu dureaza mult.Ii explici sentimentele tale fata de ea inca odata.
P.S. Alege un loc retras (daca deja stie sentimentele tale n-ar fi rau sa vii si cu un trandafir-stiu, stiu moda veche, la mine a mers)ii spui si te uiti la reactiile ei.Adica expresia fetei, daca se uita in alta parte, daca se retrage, etc. Daca nu face asta imbratiseaz-o si simte "vibratia". Curaj, nu ai ce pierde. Succes!

Hei mersi mult astea chiar sunt niste sfaturi foarte bune asa am sa fac chiar maine dimineata am sa o sun dar ai pute sa-mi zici un loc in are sa o duc ca nu-mi vine nimic in minte dar oricum mersi mult

Normal uite daca vrei lasa-mi pe privat nr de tel si te sun dupa sti zic daca nu am sati las raspuns tot aici mersi mult de tot
Aa era sa uit sa-ti dau si funda meriti mult mai mult dar momentan nu pot sa fac altceva mai ales daca nu esti din buc

| aveadrianus2 a răspuns (pentru alexsok):

Nu sunt din Bucuresti.Un loc retras in care poti fi -la propriu- cu ea.Adica sa va intelegi si sa puteti vedea reactia celuilalt.La mine a fost scara blocului.Era ora 2 noaptea big grin.Pana la pe la 4 dimineata ne-am plimbat prin parc.
Nu stiu ce loc poti alege dar spune-i ce simti si vezi reactiile.
Mult succes!
P.S. Dai de veste daca s-a intamplat cevahappy

| grab a răspuns:

Spune-i ca tu vrei sa ai o prietena nu sa joci la loto 6/49.
Daca chiar te vrea, face in asa fel incat sa fie langa tine. Daca nu, inseamna ca inca nu prea e pregatita pentru asta, sau are niste parinti care o educe bine happy

| fetitzabunasinebuna a răspuns:

Lasa-i timp, in ziua de azi o relatie e ceva, ingrozitor pentru ca se termina repede si urat. daca te place iti va spunee. tuu mai intreab`o. din cand in cand. nu fii pisalog. dar nici indiferent ..intelegi ce spun? Unele fete. vor sa fie intrebate. nu sa faca ele primul pas. sper ca ti-am fost de folos. bafta!; o3

| Fetytza99 a răspuns:

Mai binr nu o bagi un timp in seama si isi da seama ce pierde

| alexsok explică (pentru Fetytza99):

DEspre asta nu stiu ce sa zic deja sunt vreo 5 zile'de cand nu am vb si tot nu stiu ce sa fac cred ca trebuie sa fac ceva sa o impresionez dar nu stiu ce

| alexsok explică:

Am uitat sa mentionez fata asta este una dintre cele mai frumoase din cate am vazut de pana accum orice sfat este foarte bun

| HELLBOY32 a răspuns (pentru alexsok):

Nu frumusetea este totul, degeaba e frumoasa, daca nu are un caracter frumos!

| Punct123 a răspuns:

Bah eu zic cel mai bine sa incerci sa fiti doar prieteni si dupa aia dupa ce vezi ce ii place etc... dupa aia incerci sa o impresionezi! big grin