| musipusi a întrebat:

Hey, salut TPU! Am 16 ani si am robleme cu un prieten care il plac destul de mult... Astazi eu am vrut doar sai atrag un pic atentia dar mam staruit prea tare... si el sa enervat si ma numit cu un cuvant neplacut. Eu in drum spre casa am inceput a plinge... Ce sa fac mai departe? Va rog datimi sfaturi :'(.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa-i dai pur si simplu papucii. Fara prea multe explicatii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Cum ii poti da papucii unui prieten?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte simplu. Tragandu-i cateva spit(z)uri in c#r.

| anonim_4396 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

happy

| TheNigga a răspuns:

Apai una e sa-i atragi atentia alta e sa faci pe nebuna. Ai fi putut sa mergi la el si sa-i spui ce simti. Bineinteles ca voi fetele va considerati "disperate" daca va bagati in seama cu un baiat. Ooof, MAJORITATEA sunteti la felwinking
Dupa parerea mea a facut bine ca te-a jignit, nu cred ca vreun baiat intreg la cap ar vrea pe vreuna ca tine care nu e in stare sa vorbeasca calm despre ce simte cu persoana iubita.

Sincer, eu sunt ditamai misoginul si asta nu ma impiedica sa am relatii stabile, ba din-potriva, misoginismul ma ajuta sa deosebesc fetele ca tine (care asteapta sa fie bagate in seama si vor totul pe tava) de fetele cu tupeu si care stiu ce vor. Eu sunt genul de "misogin cu cap" (ca doar nu fara cap laughing ) care stie sa aprecieze sau sa urasca caracteristicile feminismului.