Buna, ti-am citit toata povestea de dragoste si mi-am dat seama ca esti un baiat bun care chiar tine la o fata . Nu am inteles prea bine ultima faza gen ca pleci iar in Anglia sau cum? Oricum hmm...ai nevoie de un sfat care sa nu te demoralizeze. daca ar fi sa pleci, gandeste-te bine la sentimentele tale dar si la ale ei deoarece ai putea sa o ranesti daca vei pleca din nou pe o durata destul de mare de timp (gen 2-3 luni). Pune-te in situatia ei si vezi ce ai face daca ai fi in locul ei..parerea mea este ca la un moment dat isi va da seama ca o relatie cu tine ( sa presupunem la distanta) ar putea fi putin dificila. Asa ca iti urez mult succes si vezi si tu daca merita efortul
P.S. scuza-mi greselile gramaticale ^.^
Ty
Merci pentru fundita :3
O meriti pentru comentariul serios
M-ai pierdut pe la 60%...
Oricum, e clar: încă ești imatur emoțional, lasă relațiile și vezi-ți de ale tale (școală, viață, sport...) Ai timp și pentru gagici pe urmă.
Nici tu nu mă cunoști; mai citește odată - unde am scris eu că NU AM CITIT?!? am spus doar că pe la ultima treime a poveștii se cam pierde șirul, nu e vina mea că nu reușești să fii coerent cap-coadă. Iar dacă nu mă crezi că ești încă imatur emoțional, e doar problema ta, dar chiar și răspunsurile date celor care ți-au scris aici exact asta dovedesc.
Peace, man!
Ca exista doar oameni ca tine. oameni care nu au acel ceva special incat sa inteleaga ce am scris da am inteles ca sunt multi. Daca zici ca te-am pierdut pe la 60% nu cumva inseamna ca nu ai mai citit ( ti-am pierdut atentia ) eu zic ca da, cand scrii o chestie uitate de 15 ori la ea ca are mai multe intelesuri. Eu am scris povestea mea practic, intr-un mod in care sa nu te plictisesti citind. Dar na mentalitatea ta de om de birou nu se compara cu prea coloratul meu curcubeu Merci m-ai ajutat. asta e
Inca o chestie prieteneasca, nu mai raspunde la asceasta categorie fiindca nu e de tine, pe bune. Asa incurajezi tu un om, sau asa dai un sfat cuiva? Pai 1. mai jignit 2. tu crezi ca la 20, 30, 40 de ani e iubirea adevarata, nu frate chiar sa stii ca atunci apar relatiile in care unul dintre parteneri profita 3. in schimb sunt de acord la partea cu scoala, sport dar doar pe jumate pentru ca in partea cu viata, intra si dragostea, " gagicile" pentru ca il am pe varul meu care si-a facut o iubita in a 8-a si acum are 28 de ani si uite ca sunt casatoriti, deci se leaga foarte strans de viata, si trebuie tratate cu sensibilitate
Mai dar rau esti, sa ranesti fetele asa. Rusine sa iti fie! Daca erai pe vremea lui 'Ceașcă erai deja spânzurat!
Las-o sa isi vada de viata ei daca nu ii poti fi alaturi. Daca vrei sa distrugi viata cuiva poti sa tii-o distrugi pe a ta, nu pe a unei fete care tine la tine.
Si daca nu s-a inteles cum trebuie, am venit pentru 2 saptamani in Romania in vacanta, dupa care urma sa ma intorc in Anglia.
Cu placere acum am inteles.