| lilialiliac161298 a întrebat:

Hey...salut TPU ..sunt noua pe aici.
am o intrebare serioasa legata de SEX.
deci saptamina trecuta am avut contact sexual cu iubitul meu...
la final am verificat prezervativul si totul era bine.
peste citeva ore am avut inca un act sexual cu el ...la final am verificat prezervativul ..se deasemenea era totul bine.dar am observat ca la baza penisului sau ..era cam ud.
ce putea sa fie?
mentionez ca nu am continuat contactul decît 5 secunde.
putea sa fie sperma?
era posibil ca sperma sa iasa pe la inelul prezervativului?
as putea ramine insarcinata?
sunt disperata...
ajutatima va rog.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu asculta ce spune acel "superdestept" care te indeamna sa folosesti pastila de a 2-a zi deoarece el habar nu are ca acea pastila se foloseste doar in anumite situatii limita. I-as sugera sa-l foloseasca prima data el poate in cazul lui ii va actiona asupra intelectului si-i va veni mintea la cap. Acea umezeala acumulata la baza penisului provine din vaginul tau si reprezinta secretia vaginala care se produce in momentul sexului din cauza placerii. Chiar si in cazul in care ar fi ejaculat, sperma nu poate sa se scurga printre prezervativ si penis daca acesta era in erectie. Ar putea sa se scurga doar in situatia in care barbatul ar sta doar culcat pe spate pe tot timpul sexului si penisul i s-ar inmuia/"flescai" datorita ejacularii si astfel s-ar crea teoretic spatiul necesar scurgerii spermei printre prezervativ si penis. Insa in aceasta situatie nu ar mai putea intra in vaginul tau deoarece ar presupune sa se scurga "in sus" tu fiind deasupra. Sunt convins ca nu ai absolut nici un motiv sa te panichezi deoarece teoretic nu exista nici macar probabilitatea sa fi ajuns sperma in vaginul tau.Si inca un lucru poate cel mai important, o femeie poate ramane insarcinata doar daca este in perioada fertila, preovulatorie sau in data producerii ovulului/la ovulatie. Daca nu ai fost inperioada fertila sansele formarii unei sarcini aproape ca dispar in totalitate si in acest caz te poti linisti 100%. Multa sanatate.

3 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Acel lichid de care vorbesti tu, ar putea fi si de la tine, nu numai de la el. Deci nu te ingrijora, ca ia fi grvida, daca ambele acte sexuale au fost protejate.

| Superdumnezeuomniscient a răspuns:

Daca e recent ( pana in 72 de ore ) cel mai bine e sa iei o pilula de a doua zi ca sa fii sigura ( e in jur de 50 de lei )

| lilialiliac161298 explică:

Deci as putea sa mai mentionez ca sexul a durat 4 minute.
fiindca trebuia urgent sa plecam.
ar putea aceasta sa schimbe cumva situatia?