1. De ce ai plecat din tara?
Daca ai plecat înseamnă ca ai ales sa o părăsești. Chiar si temporar. Ai abandonat-o! Era normal sa caute pe cineva care sa fie lângă ea.
2. Da. Va face cu el tot ce a făcut si cu tine si poate chiar mai mult.
Daca era domnișoară când a fost prima data cu tine, intre timp curiozitățile asupra a ceea ce, mai nou, are voie sa facă, au crescut. Va încerca chestii noi pentru ca si cel "nou" are idei noi.
3. Vrei sa o uiți? Șterge-o din lista ta de prieteni de pe FB si găsește alta fata care să-ți ocupe timpul. Chiar dacă nu e ca ea prima sau a doua sau a treia. Poate găsești una care nu e ca ea, e chiar mai bine.
Bafta si gândește-te si la ea când alegi sa pleci ca sa iți fie ție mai bine.
Sa ma ierte... zeul iubirii, zana TPU, iepurasul de Paste, dar eu nu cred ca e pe bune intrebarea asta!
Sfatul meu este... sa iei niste vitamine in primul rand, nu e ok sa nu mananci. Sa te odihnesti, daca esti obosit nu poti gandi o strategie de recucerire a fetei. Pe urma... nu stiu, dar poate primesti vreun raspuns salvator!
Revin. Pentru a intelege dumneavoastră domnul ionescu!
Am plecat din tara pentru un viitor mai bun! Nici gand sa o parasesc! O iubesc enorm! Si de cand numai sunt cu ea, am așa un gol in stomac! Adica nu am chef de nimic! Dar treaba este că si cand eram in țară mi-a mai gresit o data! S-a pupat cu un alt baiat in fata mea. După trei zile de despartire! Treaba este ca mi-a jurat ca ma iubeste! Si am pus incredere! Si a doua problema este ca eu ma gandesc mereu că numai gasesc altă fată ca ea! Nu stiu mă dezamagesc singur! Poate cineva să mă ajute cu niste sfaturi bune vă rig ajutatimă! Sunt terminat! Imi vine sa ma omor! Sau daca vrea sa-mi spuna cineva ceva in privat: fb: Francezu RN
Și da este pe bune această intrebare! Nu aș avea de ce să pun niște intrebări banale! Nu sunt genul!
Credeți că voi mai iubi vreo dată? In acest hal asa de mult?
Din moment ce nu mai esti cu ea, te-a uitat si si-a gasit un alt iubit care sa-ti tina locul.
Belingot întreabă: