Sint enorme si extreme.Am sa iti spun doar inceputul manifastarii:atunci cand incepe a te controla,gen:nu iesi fara mine, cine te-a sunat, al cui este nr asta, de ce te-ai imbracat asa de sexi, etc.Sant doar semnele inceputului geloziei.O asemenea persoana, va ajunge sa creeze mari probleme, mergand pana la cazuri extreme, psihologic vorbind si trebuie evitata. Mult noroc.
Sunt gelos cand ma privesc in oglinda, momentan sunt singur desi nu sunt gelos, dar cand iubeam eram gelos oricine e mai ales daca nu ai incredere in pers iubita adevarul e ca si increderea asta se castiga greu si se pierde usor, privind la lumea din prezent e greu sa nu crezi ca iubita ta nu tio trage cu inca unu, 2, 3, 4 etc
Era doar pentru a-mi satisface curiozitatea prietenul meu nu e gelos...ma rog nu intrece masura privind gelozia asta e pentru ca eu nu ii dau motive sa fie gelos... vreau sa stiu doar cateva manifestari ale geloziei
Sint enorme si extreme.Am sa iti spun doar inceputul manifastarii:atunci cand incepe a te controla,gen:nu iesi fara mine, cine te-a sunat, al cui este nr asta, de ce te-ai imbracat asa de sexi, etc.Sant doar semnele inceputului geloziei.O asemenea persoana, va ajunge sa creeze mari probleme, mergand pana la cazuri extreme, psihologic vorbind si trebuie evitata. Mult noroc.
Tanyax întreabă:
gossipgirlxoxo întreabă:
anonim_4396 întreabă: