| CherryGirl67 a întrebat:

HEYbatting eyelashes

Se apropie ziua unui amic si astia care merg au zis ca sa punem bani sa-i luam toti cevastraight face si nu ar fi asta problema da trebuie sa punem 50 ron straight face

adica mi se pare exagerat 50 ron avand in vedere ca suntem 12 sau 13 pers...

si eu nu vreau sa dau, credeti ca o sa ma fac de ras daca eu ii iau cadou separat si ceilalti ii iau impreuna?straight face

fundalove struck

6 răspunsuri:
| XK a răspuns:

Voi vreti sa ii luati un weekend la mare? laughing

| Scândură a răspuns:

Buna! Nu te vei face de ras, vei fi mai originala dandu-i ceva separat. Se va bucura.
Fix asa am facut noi anul trecut, eram 12-13 si fiecare am dat 50 de lei, plus ca inca mai trebuia vreo 20 lei da nu i-am mai dat, si i-am luat un Ipod Touch. S-a bucurat foarte mult cand l-a vazut. In cazul cadourilor faine, eu zic ca merita. Da fiecare face cum vrea, nu avem toti posibilitati.
Sper ca te-am ajutat, bafta!

| ILŞMM a răspuns:

Mai bine ai da 50 de RON! Nu e chiar asa de muult!
E cam jenant! ( pentru mine blushing).

| Loyd06 a răspuns:

Draga mea, prietenii tai ar trebui sa inteleaga ca nu pretul cadoului aduce bucuria in sufletul lui, ci faptul ca v-ati gandit la el. Tu ai putea sa-i iei un cadou separat. Intotdeauna e mai apreciat! (parerea mea)

| TeQui a răspuns:

De ce nu vorbesti cu colegii tai sa mai scadeti suma ...si in plus ce ii iau din atatia bani ia sa ii intrebi thinking daca ii iei cadou separat si ceilalti ii iau ceva mai mare? trebuie sa te gandesti si la asta happy dar fa prima varianta pe care am zis-o!

| stefii93 a răspuns:

Din contra. nu o sa te faci de ras. o sa se bucure persoana respectiva cand o sa vada ca exista si oameni care gandesc. cum ma 13 pers? maxim 5, 6. dar 13. mi se pare f aiurea. si suna ca si cum cei care au venit cu ideea vor sa va fraiereasca big grin :*.