| Pastiluţă a întrebat:

Hey. Sper că mă puteţi ajuta.Este legat de o prietenă de-a mea foarte bună. Are o problemă.
Să o iau cu începutul. Ea, Miruna este într-un fel îndrăgostită de un băiat care îl cheamă David. Ei erau doar prieteni câteodată dând semne chiar de mai mult.never mind.
Şi într-o zi, o fată care nu o place deloc pe Miruna s-a dus la David şi i-a spus tot felul de lucruri urâte despre Miruna ( nu pot să da un exemplu ). Cu toate că majoritatea nu erau adevărate dar.invidia sau ura asta.
Aşa şi ea a aflat şi s-a supărat foarte rău pentru că david acum şi-a cam schimbat părerea despre ea. Iar ea se simte distrusă pentru că David a crezut-o pe acea fată şi nu a fost frumos din partea lui ştiind că Miruna este altfel faţă de cum spune fata respectivă.

Eu am încercat să o ajut dar fără sorţi de izbândă.
. Orice sfat e >binevenit.big grin< Mulţumesc mult. kiss
Fundă.happy

Răspuns Câştigător
| Aliutza a răspuns:

Miruna ar trebui sa aiba o discutie serioasa cu David. sa-i explice motivele pentru care fata aceea e invidioasa pe ea, sa-i spuna ca ii place mult de el si fata aceea a aflat, gasind astfel o metoda de a`i face un rau. Daca David e asa cum credea Miruna, o va intelege si se vor impaca. Ar putea iesi chiar ceva mai mult decat o prietenie de aici.
Eu ii doresc succes!
A, si nu mai bagati in seama toate invidioasele.