Buna,din moment ce te-a inselat cu prietena ta cea mai buna,crezi tu ca merita? Adica totusi,eu in locul tau nu i-as mai acorda nicio sansa,cine o face o data,o va face in continuare,adica nah,fiecare merita o sansa, dar cu cea mai buna prietena, parca e prea de tot.Nu te-a respectat deloc,daca te iubea,nu iti facea una ca asta,avea macar putin respect fata de tine si de relatia voastra.
El,mai mult ca sigur,dorea sa se culce cu tine,din moment ce te tot intreba daca o faci cu el,avea un scop,sti baietii incearca,depinde de tine daca te duce mintea,sa te lasi la mana lui,sa cedezi si sa il si ierti dupa tradare,sau sa iti vezi de viata ta,gasindu-ti pe altul care sa te iubeasca si sa te respecte.
Nu se termina viata la un singur baiat, si daca il iubesti... daca iubesti nu inseamna ca trebuie sa ii permiti pers. iubite sa faca ce vrea din tine, mai mult respect fata de tine insuti.
Din punctul meu de vedere... Nu are rost sa te impaci cu el...
Daca te-a inselat odata, o va face iar, si iar si iar...
Incearca mai bine sa treci peste asta si sa cauti pe altcineva...
Nu,te-a inselat,vrea doar sa te duca in pat. Voi fetelor sunteti credule, credeti cand noi juram si spunem ca va iubim asa e moda acum, dar din pacate eu ca baiat iti zic ca el nu te iubeste
Nu ti se pare ca vroia sa stea cu tine doar pentru sex?
Daca intr-adevar tinea la tine ati fi inca impreuna si ar fi inteles ca sexul intr-o relatie nu e chestia principala.Si oricum, daca inca continua sa iti propuna se vede intentia lui.Nu conteaza daca zice ca te iubeste.Multi sunt buni sa o zica dar se demonstreaza si prin fapte.Ca sa numai zic de chestia cea mai grava: ca te-a inselat cu cea mai buna prietena a ta.Aici e si o lipsa de repect pentru tine, pentru ca ar stii ca tu ai suferii mult pe treaba asta, si nimeni nu ar vrea ca persoana iubita sa sufere.Asta e ceea ce vrei tu pentru tine? Baietii sunt multi, si iti vor spune multe.Trebuie sa iti dai seama tu pentru cine merita intr-adevar sa suferi dar eu cred ca meriti mult mai mult.Trebuie sa fii indiferenta si sa te gandesti ca persoana care te iubeste intr-adevar nu te va face niciodata sa suferi.
Buna:* pai daca iai zice vrei sa stai cu ea sau mine el o sa zica sa se gandeasca sau nu stiu dar eu zic ca nu
Cum sa te impaci cu el? tu nu realizezi ca sta cu tine doar ca sa faci sex cu el apoi o sa te lase? nu mai fi naiva pentru ca vei avea de suferit.