| deepy a întrebat:

Hey!
Stie cineva un site in care poti sa-ti gasesti perechea potrivita.Deci,nu vreau ceva de genu:"vorbeste la telefon sau trimite un mesaj".
Vreau ceva bazat pe teste de personalitate, autocaracterizare si compatibilitate.Am incercat deja pe zang.ro dar nu prea merge.
Dau funda pentru cel mai bun site!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Raspunsul meu e aproape inutil,dar simt nevoia sa-ti raspund pentru ca oricate teste de personalitate,autocaracterizari si compatibilitati ai gasi,daca lipseste scanteia,degeaba.
De site-ul de care spui tu,n-am auzit niciodata,de cele care ti-au fost sugerate, da.
Dar perechea potrivita ti-o gasesti live, privind in ochi, tinand de mana si ascultand batai de inima si visele unui viitor comun...
happy
Ca sa-ti fiu totusi de folos, incearca si twoo.com in cautarile tale.
Si-ti doresc sa-ti gasesti perechea potrivita, oricum ai cauta-o!
Succes.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cautand nu vei obtine nimic, trebuie sa gandesti intruna la omul dorit si legea atractiei ti-l aduce in viata ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca pe sentimente.ro

Răspuns utilizator avertizat
| dream36 a răspuns:

Matrimoniale! FUNDA?

| Ioan2037 a răspuns:

Twoo e un site pe care cauti si poti fi cautata de altii, dar nu e bazat pe teste sau ceva de genul, ci pur si simplu te uiti la poza persoanei si vorbesti cu ea.
Am spus ca nu e bazat pe teste, dar in schimb poti selecta la profilul tau ca esti singura si esti in cautare de un baiat si alegi de unde sa fie si intre ce varsta sa se cuprinda big grin
Funda big grin?