| Elly1 a întrebat:

Hey,stiti ca am postat eu intrebarea precedenta ..acum am aflat si ca spune ca s-a culcat cu mine?! eu nu mai inteleg nimic, baiatul asta e prost ori vrea ca nimeni sa nu se mai uite la mine?!
nu stiu ce fac, de ce inventeaza asemena aberatii? acum cateva zile ma suna cineva cu privat si vb urat. si se mai auzeau voci de baieti pe acolo, ieri cineva m-a sunat de 2 ori cu numar, apoi cu privat. iar dupa am raspuns si imi sp ca vorbeam noi pe facebook dupa 12 noaptea?! eu nici n-am facebook?! WTF? si iar se auzeau voci prin preajma.
nu stiu ce sa fac. baiatu' asta are ceva la cap? ii pune pe aia sa ma sune? frate.

va roog, ajutati-ma. nu stiu ce sa fac? sa-l spun sa-i sp ca nu e frumos ce face? sau sa las lucrurile asa? ma simt penibil!

13 răspunsuri:
| Elly1 explică:

sad

| Dariusuu a răspuns:

E simplă treaba.

Tipul acela că tu îi datorezi nimic de fapt ar trebui să plăteşti cu indiferenţă şi punct.

Iar data viitoare nu mai răspunde la numere private.

Te pup, ai grijă de tine.

| Alcyon a răspuns:

S-a ofticat ca i-ai dat papucii si vrea sa se razbune. L-ai ranit in orgoliul lui de "mascul". Nu-l baga in seama, are un comportament complet imatur. Nu mai raspunde la numere private.

| Elly1 explică (pentru Alcyon):

Da si ii punea pe altii sa -mi vorbesca urat de pe numar privat

| Elly1 explică (pentru Alcyon):

Mentionez ca eu n-am fost cu el, am iesit o seara si el avea alte ganduri cu mine, la inceput am crezut ca glumeste. m-a intrebat de multe ori daca vreau sa ma culc cu el. si am spus ca nu. oricum face toate asteptea pentru a pica el bine, cred.

| manuel72 a răspuns:

Ca sa fii sigura ca nu te mai deranjeaza si ca rautatile pe care ti le face vor lua sfarsit, i-al deoparte si spune-i ca vei povesti tuturor ca o are mica si nu se scoala.Baietilor nu le place asta.

| Elly1 explică (pentru manuel72):

N-as putea sp o asa minciuna, daca eu n-am facut nimic cu el ..adica nujj.

| manuel72 a răspuns (pentru Elly1):

Asta ar fi si scuza ta, n-ai facut nimic pentru ca o avea mica si nu dadea semne de viata, sau ca era jegos...La rautate trebuie sa raspunzi pe masura.E clar ca ti s-a pus o eticheta din razbunare.

Si d-aia isi pune prietenii sa ma sune si sa ma faca"curva" daca eram curva mi-o trageam cu el nu?!

Asa a fost din totdeauna, vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca-s acri. Daca ai vreo idee si te-as putea ajuta, as face-o cu mare placere. Poti vbi cu parintii tai sa le spui situatia.

Poti sa-mi dai un id de mess sa -ti povestesc cum a fost treaba si sa-mi spui? sau iti las eu un mesaj cu id-ul? mersi. sad

Exces_71

| LeKaAlex a răspuns:

Si de ce nu-ti schimbi nr de telefon lol. Schimba si nu o sa te mai sune lol.