| Buteerflii a întrebat:

Hey.stiu ca am mai pus intrebarea asta o data,, dar a postat-o anonim.si acu no mai gasesc.deci.eu am 11 ani.si imi place f mult un baiat. dar eu stau in belgia si aici se vorbeste franceza.eu nu vorbesc franceza.deci nu pot comunica cu el.cred ca si lui ii place de mine pentru ca

-imi zice barbie

-imi da cu palma la fund

-se uita f mult la mine

-cand stau singura in pauza vine la mine si ma intreaba daca sunt bine. daca is trista

-mi-a zis ca daca se ia cineva de mine sa vin la el

-o intrebat un roman cum se zice esti frumoasa in romana ca apoi sa-mi spuna ca sunt frumoasa
oare isi bate joc?

imi place f mult. oare el ma place? nu pot sa-i spun.pentru ca el e mai jmekerash.cu gasca.si.mas face de ras.va rog sa nu va bateti joc.raspunsuri sincere. daca nu, nu va mai chinuiti sa scrieti. mersi

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga, unii baieti fac asa la misto, si mie mi se intampla asa, e adevarat ca ma plac, uneori da, uneori nu. Dar nu te lansa imediat, asteapta sa vezi ce mai face, si apoi pune-i, mai intai ar fi bine sa inveti putin franceza, ca nu ar fi frumos daca ai avea pe cineva langa tine sa va traduca, si cand ii zici, ii atragi atentia sa vina l tine si apoi ii spui, dar ar fi mai bine sa fiti singuri

2 răspunsuri:
| andreea_9470 a răspuns:

Pune-l sa invete pe romanestelaughing

| Buteerflii explică:

Azi... l-am intrebat dc imi zice barbie.si mi-a zis ca suntf rumoasa si semen cu barbie si 1 mi-a zis ca sunt barbie a lu angrybaiatu de care imi place). ce draci mo apucatangryangryma rog.nu stiu