| denisa94 a întrebat:

Hey,stiu ca e o intrebare weird...dar sexul anal la barbati este ca si la femei? ...adica ce simte femeia in timpul actului simte si barbatul daca i se face?(lol nu sunt ciudata doar curioasa)

6 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Pai nu cred ca vom afla pentru ca nu exista o persoana care sa fie si femeie si barbat.
Noi femeile simtim ceva in timpul sexului normal, iar barbatii simt alteva.
In timpul analului nu stiu ce simt femeile si nici nu vreau sa aflu, iar barbatii nu i-am intrebatlaughing
si cred ca nu vom afla vreodata fiindca pana nu simtim nu stim daca este la felwinking

| WebEye a răspuns:

Hey beby,nu cred ca nici un barbat de aici nu a incercat pe el sexul anal,sa fim serios, numa daca nu cumva sunt gay, doar revenind la intrebarea ta, logic ca simt la fel doar nu suntem extraterestri, app fain numewinking

| Black_Ics_1995 a răspuns:

Sincer, nu cred pentru ca voi aveti pungtul G plasat pe partea superioara a vaginului, deci pozitionat in spre tubul anal. Prin penetrare probabil se provoaca o oarecare stimulare si la punctul G. Noi, barbatii nu il avem deci nu cred ca se simte la fel. Ia-ti prietenul si pune-l capra smug

Ps: daca faci asta spune-ne si noua ce a simtit

| Aeerdnaaa a răspuns:

rolling on the floor))))) Intreaba un hermafrodit laughing))

| smokeme1992 a răspuns:

Cei care ati raspun nu aveti habar de anatomie, la barbati exista prostata care poate fi stimulata numai prin anus iar stimularea ei este foarte excitanta din ce am citit din carti unde scrie faptul ca in Grecia antica existau mai multi homosexuali decat hetero. cauta pe google stimulare prostatei si ai sa gasesti raspunsuri mai multe

| bogdan72 a răspuns:

Hai ca m-ai facut si pe mine curios cu asta. Poate apare vreun bisexual si ne lamureste thinking