De multe ori fetele,pana sa ajunga sa isi inteleaga feminitatea si puterea pe care o detin multumita ei,sunt pline de complexe.
Daca asculti zece fete,fiecare va avea o problema:am burta,am picioare strambe,am nasul mare,am sanii mici,am fundul lasat,am cosuri,am celulita etc!
Ceea ce nu realizeaza niciuna este ca ele,ca si tine,au in minte o imagine ideala a femeii fatale care ar dori sa devina, imagine indusa de modelele din reviste si de la televizor.
Te-ai gandit vreodata cat de fericite sunt aceste femei perfecte? Ce viata au? Ce barbat iubesc ele sincer sau le iubeste ca un nebun? Nu prea ai auzit asa ceva, nu-i asa?
Bine ar fi sa realizezi ca realitatea bate filmul.Frumoase,superbe fetele de pe pasarela dar nefericite!
Baietii le admira,ca pe o opera de arta dar de indragostit se vor indragosti de tine,cea cu suflet cald care ii priveste in ochi si pe care o pot prinde de mana! Si poti avea toata celulita de pe pamant,nici n-o sa le pese,ajunge ca te pot privi si atinge,esti in fata lor, le poti implini visurile mult mai repede si mai usor decat oricare dintre femeile perfecte pe care le admira in ascuns.
Si, inca un amanunt.Baietii sunt la varsta la care simtul de observatie se opreste la ochi, buze si, poate talie si sani.Nu sunt atat de pretentiosi si rafinati incat sa observe o amarata de celulita!
Mergi,deci,linistita la strandul tau...
Si,distreaza-te si fii frumoasa si superba cu toata puterea pe care ti-o da tineretea si feminitatea ta!
Sa nu-ti mai pese de micile defecte, sunt sarea si piperul fiecarei femei! Perfectiunea, oboseste.
Nu iti fie teama...Cunosc multe fete care sunt practic grase si nu evita sa mearga la strand, sa se poarte sexy etc...
Fi sigura pe tine...cine te place,te place asa cum esti.Un baiat nu se uita numai la cat de bine arati,daca ai celulita, daca nu stiu ce, si nu stiu ce.te desurci tu
beausingurlamasamea întreabă: