| spad3r a întrebat:

Hey, sunt alex.

Deci, toooti colegii mei ma enerveaza. Sunt clasa a 5a si am 12 ani... ma scot toi din sarite >-- toti ma enerveaza, zic ca toti sau sarutat ca au fost cu o fata/baiat, numai rezis, eu n-am fost si nici nu vreau acum, nu m-am sarutat, dar ei ma tot emeveaza, ce sa fac? or zice adevaru?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa stii ca unii din ei fac misto altii spun adevarul, dale si tu cate o bataie la fiecare sa taca din gura. Glumeam omule, ignorai asteapta sa treaca o saptamana si spune-le ca ai fost si tu cu una buna si ai facut sex asa poate vei avea pace.

| katy a răspuns:

Alex tu procedezi bine.la 12 ani mintea adolescentului infloreste foarte multe. poate au facut-o cu vreo papusa sau viseaza noaptea.e prea deveme sa intretii relatii sexuale cu o fata. poti sa-ti faci o prietena sa te saruti, asta nu e nimic grav dar sa pastrezi limita inca, adica sarut si atat ca pana la 18 ani o sa mai invatati multe.asa ca ignora-i cel mai bine zi-le ca cine rade la urma rade mai binewinking

| lauracraciun a răspuns:

Hei.cred ca pana la urma toti se dau mari dar sincer.stai linistit.iti spune ca eu am 14 ani si nici nu m-am sarutat si nici nu am avut prieten.insa uneori e mai bine sa mai spui si o minciunica.eu asa am scapat am zis ca am avut un prieten si gata.asta pana voi gasi baiatul potrivit si ii voi spune. daca nu vrei sa minti(nu as vrea sa teinvat de rau), nu ii mai baga in seama.fii sigur ca tu esti mai special decat ei:pai grija de tine si nu mai pune la suflet tot ce spun colegii taiwinkingpa pawave

| deyu1998 a răspuns:

In primul rand poti sa le spui cu frumosu ca tu te gandestii la carte acum si vrei sa ajungi cineva in viata nu sa stai sa calaresti fete si sa le lingi pe botwinking

| catadoolce a răspuns:

Ar trebui sa le zici ca pur si simplu nu te intereseaza si ca o sa ai timp destul pentru a incepe o relatie cu o fata