O Doamne Dumnezeule!
Voi chiar ati uitat de v'ati ascunselea si sarit coarda? Ce este in neregula cu voi la varsta asta?
Aveti 13 ani, tu realizezi? Incredibil!
Lasa fata in pace, si poate o inveti tu sa nu se mai puna in genunchi la 13 ani, ca nu cumva in 5 ani sau mai devreme s-o aduni de pe centura.
Puneti mana pe carte si tineti-va de scoala, ca mai tarziu numa de sani si fund o sa ai parte.
Pai eu ma tin de scoala. Am toate mediile incheiate si media generala e 9.96. Am avut doar pe semestrul 2 media la mate 9. Deci 9.50 generala la mate. In rest doar 10 si am 13 materii (la 12 am 10 si la 1 am 9.5).
Nu am ce sa ii fac. Se poarta foarte sexual si arata TOTAL DIVIN. Aratand asa, pizitiile pe care le ia (din adins) si lucrurile pe care le spune ma fac sa mi se scoale (si ii place sa vada cum mi se scoala). Nu am ce sa fac in situatia asta. Eu doar as vrea sa stiu cum pot sa fiu impreuna cu ea sau macar cum pot sa ajung in situatii mai carnale cu ea (petting/french kiss/gadilaturi/mangaieri). Ea oricum incearca sa intre in situatii de-astea cu toata lumea, dar o face in public si nu o intereseaza daca o vede cineva. Pe mine da. Oricum pot sa o agat usor pentru ca arat si bine iar ea e aproape obsedata de muschi, patratele si penis (lucruri pe care le am dezvoltate) dar vreau sa fie mai in privat pentru prima data. Ce crezi ca pot sa fac?
Daca e adevarat ce zici de scoala, felicitari.
Dar totusi fata asta nu trebuie sustinuta sa se comporte asa.
Nu stiu cum te-as putea sfatui. Scoate-o la un film, la o plimbare, acorda-i atentie.
Atat pot spune.
Ok. O sa incerc. Dar avand in vedere ca ea de asta e preocupata, sa stea in pozitii si sa se imbrace incat sa li se scoale baietilor, mai ales mie, cred ca singurul mod prin care pot sa ii atrag atentia ar fi sa intru in jocul ei. Ma fandesc ca daca ar prinde un baiat in vestiar (de pe la 13 ani la orice varsta in sus) s-ar dezbraca si ea si ar sari la el. Si face de-astea mai ales in cazul meu. Mie imi llace ca face asta. Am la ce sa privesc si ce sa simt. Dar va cer si voua parerea...
Eu zic sa nu te iei dupa aparentele astea. Ca ar sari la unul de orice varsta. Unul mai mare ca ea, ar sti ca este imoral si ilegal sa accepte prostiile unei fete de 13 ani. Mai tarziu oricum ii va parea rau, daca intr-adevar recurge la un astfel de comportament.La 13 ani ar trebui sa va preocupe lucruri corespunzatoare varstei. Nu sexul.