| Dariadaria14 a întrebat:

Hey sunt Daria si as vrea sa ma ajutati daca va rog cu o problema in dragoste.Ideea e ca imi place de un baiat si nu pot sa imi dau seama daca si lui îi place de mine sau doar vrea sa ma amageasca.El cand este in preajma mea are un anumit comportament si aici as vrea sa ma ajutati sa descifrez daca ma place.El facand urmatoarele lucruri:ca de exemplu,l am surprins de cateva ori uitandu-se la mine,cand apar in aceeasi incapere in care se afla si el incearca sa ma faca geloasa cu alte fete punandu-se anume in fata mea si imbratisandu-le,trece de multe ori prin fata mea ca sa l observ, si cand am fost la o nunta el a fost pus sa cante la pian si in timp ce canta se mai uita si la mine, chiar nu stiu ce sa cred.Nu stiu daca ma place sau doar se joaca cu mine si poate stiti voi mai bine sa imi spuneti cum e de fapt(P.S.cred ca el stie ca il plac doar cred ca i-a spus o colega dar nu sunt sigura)
Va rog sa imi spuneti daca ma place sau nu din ce reiese din comportamentul lui precizat mai sus, ca eu poate nu imi dau seama cum sunt pusa in fata faptului.Va multumesc

Răspuns Câştigător
| AliTheo18 a răspuns:

Depinde cat de mult se uita la tine si in ce fel te priveste. Si pe mine ma privea un baiat, chiar de multe ori, subtil, la curs, si pana la urma mi-a dat cerere, deci e posibil sa te placa. Ori te uiti la el mai mult, sa inteleaga ca il placi, ca e ceva acolo, ori daca chiar iti place baga-te la scoala in seama cu el, sau pe Facebook. Asta e de facut. Ori astepti si poate cine stie, te baga in seama.

4 răspunsuri:
| Randomuser2000 a răspuns:

Sigur te place, ai prezevative acasa?

| Eduard196 a răspuns:

Gasesti pe net semnele care arata ca un baiat de place

| AndreeaC30 a răspuns:

Daca se uita la tine asta nu inseamna ca si te place, ai grija sa nu te inseli

| Romanul86 a răspuns:

Dacă-i place se va băga el în seamă cu tine. Tu doar zâmbește-i când îl vezi.