| Stefania_8197 a întrebat:

Hey! Sunt de doua luni cu un baiat care sustine ca ma iubeste.Acum doua zile m-a intrebat daca mai sunt virgina si i-am spus ca da. A inceput sa rada, l-am intrebat de ce rade si a spus ca nici el nu stie de ce. Poate mi se pare mie, dar nu cred ca l-a incantat asta si nu stiu de ce...De atunci l-am cautat numai eu cu toate ca el o facea mereu.Si-a pierdut interesul? Ce sa cred? Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate a zis daca esti virgina nu vrea sa stea dupa tine pana vrei sa mentii relatii sexuale cu el si nu a avut curajul sa-ti spuna macar ca nu vrea sa te mai vada. Pe alta parte e bine pentru ca nu profita de tine si te lasa la marginea drumului.

| *Lyttle.me* a răspuns:

Hey!
A ras pentru ca stie probabil ce-l asteapta, de fapt stie c-o sa trebuiasca sa te astepte pana vei fi pregatita si nu ii convine. De asta si-a cam pierdut interesul, intelegi? Daca numai erai virgina, nu trebuia sa te mai astepte pana erai pregatita.e clar ca se gandeste doar la sex ce sa mai...
Ai girja ce faci!

| noi3 a răspuns:

Hmm. aici e o chestie interesanta.
poate ca baiatul e bine intentionat.
voi fetele va imaginati prima experienta cu printul vostru prin nu stiu ce castel si trandafiri si alte cacaturi roz.

unii "vaneaza" virgine, iar altii se feresc de ele pentru ca nu vor sa le strice prima experienta.

| Crimeea a răspuns:

Poate nu te crede si sfideaza situatia, du-te vb cu el, clarifica situatia

| VioLa12 a răspuns:

Nu stiu, dupa parerea mea cred ca nu te-a crezut. happy