| teodem a întrebat:

Hey.sunt de o luna cu un baiat pe care-l cunosc de mai bine de 2 ani,nu am avut curaj pana acum sa fim impreuna, dar anul asta asa s-a intamplat.ok, avem o relatie super frumoasa. dupa doar 3 saptamani m-am culcat cu el, eu fiind virgina.(am 18 ani).Va intreb pe voi ce credeti, a fost prea devreme? tin la el, am incredere, il cunosc demult...dar totusi am un block psihologic.deci?

Răspuns Câştigător
| NoisyDream a răspuns:

Nu e nimic rau in asta, nu-ti pierde cumpatul sexul e ceva normal mai ales la varsta ta happy. Intr-adevar ai facut pasul cu el cam repede dar poate faptul ca i te-ai daruit o sa il faca sa tina mult la tine si va intari relatia! Bafta si ai grija sa nu iti para rau dupa ce va despartiti in rest e ok!

4 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Mai conteaza acum, dupa ce ai facut-o, e cam devreme dar faptul este consumat, cel putin nu erai ciutanca, sa fiti fericiti de acum incolo si veti vedea ce va oferii viitorul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam da e devreme dar atata timp cat stii ca in cazul in care s epune problema de despartire si nu te simti ciudat ca ii te-ai oferit e ok ..macar ai o varsta ..si acum fapta e facuta..vezi sa nu faci un obicei din asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deja ai facut sex cu el, ce mai conteaza ca e prea devreme si ca peste maxim 2 ani nu o sa mai fii cu el.

| wans a răspuns:

De ce astepti sa iti zica ceilalti daca e prea devreme?

Este cum simti tu ca este. Si avand in vedere ca pui intrebarea asta, presupun ca simti ca este prea devreme. Si cred si eu ca este cam devreme, avand in vedere ca erai virgina.

Oricum... Nu exista un "standard" de genul : prima partida de sex, doar dupa 6 luni de relatie. Dupa cum iti ziceam... este cum simti tu ca este!