anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey,sunt de vreo 6 luni împreună cu un băiat mai mare ca mine cu un an, eu am aproape 16 iar el aproape 17.Este gelos pe orice și oricine, îl iubesc mai mult decît am crezut că pot și el simt că ține la mine.Nu sunt sigură dar cred că așa este deoarece chiar și prietenii lui mi-au confirmat-o e gata sa-i lase pe toți pentru mine iar cind ma vede suparată sau ne certam doar cît de puțin face orice să nu ajingă cearta prea departe, chiar dacă uneori eu sunt vinovată el este cel ce face primul pas în mare parte.Nu sunt sigură dar după cîte știu el nu a avut relații intime cu nici o fată și eu la fel sunt virgină și știu că ca băiat el își dorește cînd petrecem timpul împreună(ceea ce e foarte des)să fie ceva mai mult decît niște săruturi și noi vorbi pe așa teme cînd suntem în 2 doar și el mi-a spus destul de serios fără al întreba,că mă iubește și mă v-a aștepta atîta timp cît va fi nevoie și pînă voi fi pregatită eu.Și într-adevăr nu mă grăbește și face tot posibilul să mă vadă fericită dar eu singură simt că vreau asta,nu am mai simțit așa ceva cu nici un băiat pînă acum dar cu el e altfel și nu știu ce mă fac, totuși mai există o mică neîncredere deoarece suntem într-o localitate nu chiar mare și dacă o să se afle aici bîrfele se răspîndesc repede și mult mai mărite decît adevărul.Ce mă fac? Vreau să fiu numai al lui iar el doar al meu și îmi doresc asta pe zi ce trece mai mult și mai mult și i-am dat de înțeles asta dar nu pot să i-o spun direct atîta timp cît încă nici eu nu sunt sigură? Ce fac? Ajutorrr cît mai multe răspunsuri vă rog, dau fundă!

4 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Halele maica sfanta ce teatru bolnav fratiilor rupeti relatia urgent si din timp APUCATIVA DE INVATAT PENTRU BAC lasati iubirile trebuie sa fiti admisi la universitatiu prestigioase unde veti strabate cearsafurile campusului universitar

| corbulalbrosu a răspuns:

La varsta voastra, acum la inceput ar fi indicat ca in scop de "antrenament" sa intretineti cel mult asa numitul sex surogat denumit petting. Chiar din definitie reiese ca acest cuvant "petting" provine din englezescul "to pet" si inseamna a mangaia si a dezmierda, a provoca placere. De fapt, petting-ul reprezinta totalitatea sarutarilor, atingerilor, mangaierilor, extinse pe intreg corpul in vederea excitarii punctelor/zonelor erogene a partenerului. In acest caz, totul este permis, adica cunilitia si sexul oral, insa este interzis cu desavarsire sexul real/penetrarea vaginala. Petting-ul reprezinta totalitatea jocurilor erotice si sexuale si din acest motiv este cea mai tandra, frumoasa si pasionala activitate in care poti sa incerci orice iti face placere cu conditia sa reusesti sa respecti regula de baza, de a nu depasi limita obligatorie impusa; se permite totul mai putin penetrarea. Prin petting se intelege practicarea acelor actiuni la care poate recurge o perechea de adolescenti care inca nu si-a inceput viata intima, dar care cauta totusi sa-si provoace placere sexuala reciproca care sa se finalizeze prin orgasm si ejacularea. Petting-ul este o forma de provocare a placerii sexuale la tinerii care inca nu si-au inceput viata intima, sau altfel spus, petting-ul se considera a fi jocul erotic (soft sau hard, dupa numarul de haine pe care le pastrezi pe tine...), dar a carui scop final este obtinerea placerii maxime. Altfel spus, petting-ul se doreste a fi alternativa la actul intim pentru tinerii virgini, o alternativa de "sex surogat" pentru cei ce vor sa-si pastreze (inca!) virginitatea insa practicarea ei va avea darul de a va pregati psihic, mental dar mai ales emotiv pentru un prim contact sexual real cu adevarat reusit. Succes si satisfactii in cazul in care il ve-ti practica.

| neutrino a răspuns:

Dragoste fara barfe nu se spoate!

| WaterDrop a răspuns:

Pleci de langa el pana nu incepe sa bea, sa te insele si sa te bata la 7 coaste, daca este asa inca de pe acum. Stai langa el pe riscul tau, oricum la Acces Direct mai au nevoie de drame, din cand in cand.