Orice ai face incearca sa l alegi pe unu dintre ei de la bun inceput. daca il vrei pe fostul trebuie sa stii ca niciodata nu veti mai avea aceea relatie dinainte. poate ca ar trebui sa vezi daca esti cu adevarat indragostita de fostul sau doar de dragul trecutului.cat despre faptul ca colegii tai l au vazut impreuna cu alta poti sa ai incredere in ei? poate nici nu l au vazut cu aia sau chiar daca se tineau de mana putea fi ceva trecator incearca sa discuti cu el daca vrei sa aflii cu adevarat. daca nu e trecator incearca sa il uiti de tot pe fostul si abia atunci incearca cu cel de al doilea. nu ar fi corect fata de el sa l folosesti ca sa l uiti pe primul.succes.
Incearca sa-ti gasesti pe altul, fostul te saluta cand are el chef, asa ca mai bine gasesti pe altu!
Bafta!
De ce sa mai incerci la fostul?! No way. Intra intr-o noua relatie.
Am mai spus si repet Daca mananci o punga de cipsuri nu mai poti s-o umpli.si chiar daca. esti satula deja.
Numa` bine>
Dc iti faci nervi degeaba? nu este de parca te-ar fi inselat sau altceva
eu cred ca el a inteles mesajul despartirii si si-a gasit alta fata. cred ca si tu ar trebui sa faci la fel
Nu ai de ce sa ai nervi.fostul si. a continuat viata, si pana la urma are tot dreptul sa faca din moment ce nu mai e cu tine.ar trebui sa faci si tu la fel.sa.tsi gasesti alt baiat.sa te imprietenesti cu nou baiat, sa discutsi cu el si sa. i batsi apropouri, dar nu pune suflet momentan pentru ca s.ar putea sa fii dezamagita de rezultate. daca nu merge nici cu asta, mai sunt baietii destui pe lume.
Ma Puncrahatuletz ideea este relativ simpla! stii cum este? lasa-l sa se departeze ca sa se apropie! incearca sa nu te mai gandesti si sa actionezi sub forma sms-urilor, mess telefoane, etc! fii indiferenta! indiferenta cu indiferenta se trateaza! nu il mai contacta deloc si o sa vina dupa tine indiferent cate pitipoance o sa aiba! iubirea nu are nici o legatura aventurile! te simti demoralizata pentru ca nu ai incredere in tine! daca ai sta o secunda sa te gandesti la tine si sa iti dai seama ca ai atatea de oferit vei realiza ca nu esti chiar atat de nesemnificativa pe lumea asta! inconjoara-te de oameni care te apreciaza! fii stapana pe tine si incearca sa intelegi ca linistea ta nu sta in carca nimanui! asa ca mobilizeaza-te! si o sa vina daca o sa vrei cu adevarat!
Nu are rost sa mai incerci cu fostul...
cat despre acel baiat, varsta nu conteaza, vorbeste cu el incearca sa ii sp ca il placi, cat de putin, iar el te va intelege cu siguranta. succes
Ti'am citit toate intrebarile.si primul tip cu care ai fost dupa parerea mea voia mai mult...altceva iar tu de teama de a nu-l pierde erai dispusa sa o faci cu el. Esti norocoasa ca a spus el nu atunci. Daca iti incepeai viata sexuala cu el? Cum v'ati despartit inainte puteati sa va despartiti si dupa. Chestia cu "daca nu o facem ne despartim" mi se pare o porcarie si este folosita din ce in ce mai des de baieti. Damn traieste'ti copilaria, nici 14 ani nu ai. Eu am avut primul prieten la 12-13 ani si am fost vreo 8 luni impreuna si nu au fost decat pupicuri pe obraz, pe buze si luat in brate sau strageri de mana. Si era asa dragut. Ma rog... uita'l esti tare frumusica si multi o sa incerce sa ajuga la altceva. Ai grija de tine :*
HappynewCenusa întreabă: