Buna.De ce nu rupi relatia pur si simplu? Daca exista 0 incredere intre voi, atunci exista 0 motive sa va mutati impreuna.Stiu ca nu asta doresti sa auzi, insa asta trebuie sa auzi.Imi pare rau.
Sincer, singura optiune este sa te desparti de el.
Din ce ai scris tu el nu doreste o relatie serioasa cu tine de vreme ce tu l-ai rugat sa nu mai vorbeasca cu o fata si el tot vorbeste cu ea in continuare. Iubitul tau nu te prea te ia in serios si ar fi cazuri sa o luati pe drumuri diferite ca nu esti deloc fericita in relatia cu el.Si fericirea ta e lucrul care contează cel mai mult, intodeauna sa te pui pe tin pe primul loc.
Daca ai obosit ce vrei sa mai incerci?
o deblocheaza de fiecare data cand va certati, sperand ca s-a razgandit si vrea sa ii spele coceanul cu limba.
cum o sa ii dea un semn de ceva, o sa te lase in secunda 2.
nu vrei sa-l lasi tu inainte?
Ce alte sfaturi vrei? Tu nu vezi ca iubitul tau nu te vrea? Daca te iubea cu adevarat nu exista alta femeie Tie iti place sa isi bata joc de tine, sau esti extrem de mica si naiva.
Buna!
Eu daca as fi in locul tau m-as desparti de el si acus iti voi spune de ce as proceda asa.
In primul rand, el pe tine nu te ia in serios, adica tu l-ai rugat sa se lese de fata aia dar el oricum vorbeste cu ea in continuare.
In al doilea rand te vei elibera de gandurile negative pe care prietenul tau ti le-a adus.
In al treilea rand vei avea posibilitatea de a te intalni cu cineva nou, vei avea o relatie noua cu un partener care te va iubi.
In al patrulea rand vei intelege mai bine relatiile deoarece experientele negative pot oferi lectii valoroase
In al cincilea rand te vei simti mai bine cu tine insati deoarece ai avut curajul sa te desparti de o persoana pe care ai iubit-o dar ea pe tine nu.
In al saselea rand vei avea mai mult timp sa petreci cu rudele si familia ta, adica tu ai stat mult timp cu el si probabil nu ai mai petrecut atata timp cu cei apropiati si vei avea sansa sa mai stai si cu ei.
Sper ca aceste argumente sa iti fie de folos, dar sa stii ca despartilea este dureroasa si incomoda dar este necesar sa procedezi asa deoarece nu e bine sa traiesti cu o persoana care nu te iubeste.
Mai bine cauta alta persoana care sa te iubeasca si sa te inteleaga din priviri!
Succese si toate cele bune!
Încetează să mai fii așa geloasă. Nu mai suntem in secolul 19, barbatii și femeile pot fii doar prieteni. Dacă nu sunt semne clare că te înșeală și nu se dă la ea sau ea la el, să îl pui să îi dea block unei prietene e ceva toxic af. Maturizează-te
Sunt semne clare.I-a spus ca o place, ii spune pisi, a chemat-o la el la film, o complimenteaza intr-una.Eu nu sunt geloasa, si eu am prieteni, dar limitele sunt limite.
Atunci ce soluție aștepți când este totul mult prea evident?
Fata aia este rana și tu ești pansamentul sau roata de rezerva în cazul în care rămâne fără tipa aia.
Nu are rost sa îți pierzi timpul pentru un băiețel care nu știe ce vrea și pe cine vrea.
Ești minoră, treci în clasa a 12-a și singura ta îngrijorare ar trebui să fie bacalaureatul.
Băiatul te-a vrut pentru distracție și nimic mai mult. Pune punct acestei relații și mergi mai departe!
Să ți minte că a rămâne în o relație în care nu ești dorită este pierde de timp și te înjosești singură! Dar, în același timp, poate pierzi șansa de a fi împreună cu cineva care te-ar iubi sincer!
Exista destui lăbari virgini care v-ar tine numa in puf. Dar voi preferati bad boys.
Apropo, si sa nu te mai miri daca peste 2-3 ani o sa dea in tine.
Sincer, femeile isi cam cauta cu lumanarea. Si sa nu te mai miri ca ajungeti pe mana proxenetilor, lover-boy, batute, etc.
Daca voi alegeti doar baietii smecheri.
Alta varianta ar fi sa te prefaci ca nu stii ce trebuie sa faci si sa ramai cu el, si sa-ti faci din ce in ce mai rau cu mana ta, perfect constienta. Unica varianta inteligenta si cu sens e sa te desparti de el. Oricat de dureros ar fi sa faci asta, o sa fie de 10 ori mai dureros sa ramai cu el. Exact cum ai zis si tu, daca-i arunca fata aia un os o sa te lase pentru ea. Nu-ti merita nervii unul care nu e indeajuns de barbat sa rupa o relatie cand gandul lui e la altcineva. El te tine acolo de confort pentru ca nu-l vrea fata aia inca, dar asta se poate schimba oricand si plecat e.