| Eddyluvtrance a întrebat:

Hey! Sunt Eddy, am 17 ani si am o problema nasoala rau. In octombrie am cunoscut o fata care are 15 ani (in august face 16). Am fost impreuna cu ea, dup-aia ne-am despartit, apoi ne-am impacat, apoi ne-am despartit si tot asa pana in martie. De atunci n-am mai vorbit, nici nu ne-am vazut, iar pe 4 iunie mi-a zis ca si-a gasit pe altu'. Normal ca m-am suparat si de atunci am avut 9 "iubite", dar nimic serios. Ideea e ca eu o iubesc foarte mult pe fata asta si vreau sa fiu cu ea. Iar acum 2 zile am vazut o poza cu ea si cu "inlocuitoru'" meu, care e foarte urat, pare ca are peste 24 de ani, e hidos, nu se compara cu mine. Eu sunt saten spre blond, am ochii verzi si o iubesc mult mai mult decat uratu' ala. Ei ii place de mine, dar spune ca nu suporta ca sunt foarte agitat, ma enervez repede... Am si incercat acum 36 de ore sa ma sinucid cu medicamente, dar n-am reusit. Ea nu stie asta. Nu mai pot. O vreau inapoi. Nu mai pot fara ea. N-am cui sa-i spun toate astea pentru ca nimeni nu ma ajuta cu nimic. Vreau sa ma impac cu ea. Nu mai rezist. Daca nu ma impac cu ea, tot reusesc eu sa ma sinucid. Nu mai pot. Voi ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
| Sonya20xD a răspuns:

Incearca sa-i spui exact ceea ce simti. Fetele apreciaza atunci cand un baiat este sincer si arata-i ca chiar iti pare rau si ca o iubesti. Cat despre faza cu sinuciderea, nu cred ca e o prostie ceea ce ai vrut sa faci dar gandeste-te ca daca te sinucizi nu rezolvi nimic. Insista pe langa ea dar nu prea mult. Pana la urma va ceda daca chiar nu il iubeste pe ala. Si daca reusiti sa va impacati, incearca sa ti cont si de parerea ei despre tine. Daca spune ca te enervezi prea repede incearca sa nu mai fi asa. Daca va vedea ca te sraduiesti sunt sigura ca te va aprecia mai mult. Si serios, nu te mai gandi sa te sinucizi. Multa bafta!winking

12 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

Bună,Eddyluvtrance!
Mi-am dat seama că o iubeşti de când am început să citesc deoarece puţini băieţi scriu despre fata de lângă ei.Nici în momentul de faţă nu am găsit un răspuns la această întrebare : de ce eşti printre singurii care scriu despre o fată?
Poate,in ziua de azi mulţi înşeală şi nu mai dau importanţă fetelor de lângă ei.
Să trecem la subiect,nu o să încep să te critic că mă gândesc că nu ţi-e bine scriind despre sinucidere.
Părerea mea este urmatoarea,ar trebui să te calmezi, nu să iei decizii pripite si să te discuţi cu fata respectivă.
Dacă ai discuta cu ea, ţi-ai da seama ce relaţie are cu actualul, dacă relaţia e bazată pe iubire sau nu, şi dacă simte ceva pentru tine.
Nu te poţi baza pe aspectul acelui băiat că ea te iubeşte.Nu poţi şti după ce criterii îşi alege partenerul.
Dacă iei hotărârea să vorbeşti cu ea, nu încerca să îi scoţi ochii că se uită la ăla, ci ar trebui să vorbeşti cu foarte mult calm şi cel mai important, să vorbeşti din inimă.
Atunci, o să îţi dai seama de sentimentele ei.
Succes!

| DeeaMarry a răspuns:

laughing Nici nu-ti dai seama ce aiurea suna.
"Daca nu ma impac cu ea, tot reusesc eu sa ma sinucid" = Daca nu primesc bomboane, dau din picioare.
Ai si tu o varsta, ar trebui sa renunti la comportamentul asta infantil. Tocmai de-aia il prefera ea pe ala de 24 de ani, chiar daca e urat.
Nici macar nu cred ca o iubesti. Daca o iubeai, faceai orice sa te impaci cu ea. Dar in tine "s-a umflat orezul" cand ai auzit ca e cu altul. Si asta din orgoliu, nu din iubire.
Sa stii ca aspectul fizic nu inseamna totul, sunt mult mai multe lucruri care il depasesc ca iportanta, dovada ca ea l-a ales pe el, nu pe tine.
Te sfatuiesc sa termini cu tampeniile alea gen sinucidere, ca sunt o gramada de oameni cu probleme mult mai grave decat ale tale.
Daca chiar crezi ca tii la ea, dovedeste-i ca poti fi si matur!

| Eddyluvtrance explică (pentru DeeaMarry):

Nici eu nu cred ca esti desteapta. Si, ba da, o iubesc foarte mult. Nu-i vorba de orgoliu

| DeeaMarry a răspuns (pentru Eddyluvtrance):

Parerea tahee hee

| grab a răspuns:

Te sfatuim sa vorbesti sincer cu ea si sa mai ceri si sfatul altcuiva neutru legat de imaginea de agitat care iti este reprosata. Vezi tu, o critica poate fi folositoare daca privesti lucrurile obiectiv.
Fa-te un pic mai domol cand esti cu ea, eventual mergi la o sala de box o ora inainte si baga niste Pasiflora/Calmogen preventiv.

Daca ala e urat, e urat in ochii tai nu si ai ei care poate apreciaza maturitatea lui sau sentimentul de protectie.
Ia lucrurile usor, cate unul pe rand, sinuciderea las-o pentru criminali! E cel mai mare pacat, te vei reincarna gandac de bucatarie la infinit! big grin
Plus ca din mormant sigur nu o s-o mai poti iubi! nici Luceafarul nu a fost atat de tampit sa se omoare singur, s-a umanizat dar nu a renuntat la Dumnezeu de tot.

| Cristiann25 a răspuns:

Esti nebun daca incerci sa iti iei viata pentru o femeie. Dupa ce ca e scurta tu ce faci?!

| BLeur a răspuns:

laughing, fustratule. Aşa de rău aţi ajuns unii din voi să vă sinucideţi cu pastile?
Du-te mă la ea şi spune-i că o iubeşti şi nu poţi să trăieşti fără ea. Nu-i spune că era să te omori, pari prea disperat, de fapt eşti.

| xBianca333x a răspuns:

Te sfatuiesc, sa nu mai gandesti ca un copil de 11 -12 ani, adica daca ea il iubeste pe "uratul" ala, stie de ce. Si faza aia cu sinucisul, mi se pare iarasi o gandire de copilhee hee. lasa geloziile deoparte si arata ca esti un Gentalman big grin. Bafta!

| cosmo123 a răspuns:

Frate. sa fim seriosi, daca te iubeste lasa pe oricine pentru tine. suntem de aceeasi varsta(tu si eu), eu sunt cu o fata de 2 ani, si pana acum ne-am certat foarte mult, si multi au incercat sa ne desparta dar nu au reusit fiinda ne iubim,
daca chiar te iubeste il lasa pe ala si vine la tine
si inca ceva, daca nu te iubeste nu-i pasa nici de tine, nici de ce simti tu pentru ea. ai grija si nu fa o prostie, nu imi lua viata pentru o fata, sunt multe fete care poate chiar te merita, NU TE PROSTI

| Actaar a răspuns:

Deci, draga edi.
Daca vrei sa te sinucizi pentu o relatie cu o fata de 15 ani... e nasol ca nu ti-a iesit din prima.
Planeta nu mai are nevoie de fatalai ca tine.

| Eddyluvtrance explică:

Vreau raspunsuri care sa ma ajute si sa-mi ridice moralul, nu vreau jegosi care sa ma injure sau sa-si bata joc.

| Marii99 a răspuns:

Deci stiu bine prin ce treci, am avut si eu o astfel de problema cu fostul'. A fost asa de bine sa fiu langa el ma simteam aparata dar el era putin ca-m gelos si oricine se baga in vorba cu mine era privit cu ura iar dupa ce pleca el tipa la mine ca era vina mea ca vorbeam cu ei. Intr-o zi m-am saturat si eu si am pus punct relatiei noastre dupa 2 luni in care nu am vb cu el si nici el cu mine, ....cand eu ieseam pe usa sa ma duc la o plimbare el era in usa, ...cred ca statea de ceva timp, avea in mana o minunat lantisor mi l-a pus la gat apoi si-a cerut scuze asa scump si lung incat eu am fost nevoita sa-l opresc iertandu-l. happy Deci sfatul meu INCEARCA SA_TI CERI SCUZE CAT DE ROMANTIC POTI. a si app sa te omori nu e o aternativa tocmai okey.