Nu cred ca se muta din cauza ta! sau poate te pacaleste.
suna'l! vb cu el. dar nu te ''milogii'' de el sa ramana. vb calm, cu el. spune; i ca si tu il laci, doar ca esti cuminte! si nu'i nevoie sa se supere si sa plece asa. Lucrurile pot lua amploare,. se pot transforma. De ce sa dati cu piciorul la ceva atatt de frumos?
bafta multa!;*
Discuta cu el si printre altele poti sa i zici ca vrei doar sa fiti prieteni buni si nimic mai mult deocamdata, faza cu plecatu nu o prea cred pentru ca nu i o albina ce poate zbura din floare in floare, cred ca a zis asta ca, sa te faca sa cedezi
Ce dragutt . Pai in primul rand ai facut bine ca l-ai respins, pentru ca altfel te considera o usuratica si nu ii se mai parea ca esti interesanta. Este dragut dupa cum zici tu doar ca nu e frumos sa te dezbrace aproape ai facut foarte bine, este evident ca te place si sincer cred ca chestia cu mutatul a fost mai mult ca sa vada ce reactie ei. Ar fi bine sa faci urmatorul lucru: Inainte sa plece il rogi sa iasa putin afara cu tine si ii zici ca si tie iti place de el doar ca ti-ar placea sa luati lucrurile mai incet si ca daca ar pleca nu ai fi fericita. Apoi i-al in brate, vezi ce iti spune, convinge-l sa nu plece dar in acelasi timp daca ramane sa se poarte cum trebuie deci mult noroc! :*
anonim_4396 întreabă: