anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey.sunt fata, si am 12 any. deci am sa incep.sa nu vi se para ciudat :d

am fc prostia acum vreo 2 ani, si am vb ca un baiat mai mare ca mine.atunci avea vreo.15-16 ani,.[nu mai stiu] acum are 19. lui ii place foarte mult de mine, si mie de el. dar aici e faza tare [ laughing]. suntem de aproape 3 luni impreuna.[:dbatting eyelashes] si nu ne-am intalnit NICIODATA [ suntem din acelasi oras.si el zice ca m`a vz de multe ori ]...imi este frica sa ma intalnesc cu el.nu stiu ce intentii are. plzz. ajutati ` ma si pe mine! dau

FUNDIT`SA!love struck

Răspuns Câştigător
| buterfly a răspuns:

Pai draga Alle asta nu cred ca se poate numi relatie in toata puterea cuvantului.big grin
Eu zic sa te intalnesti cu el pentru ca asa o sa iti dai seama mai bine ce intentii are dar fi foarte atenta pentru ca unii baieti sunt smecheribig grin...Nu ai dat foarte multe detalii dar el ti-a propus vreodata sa va vedeti?

Oricum eu iti doresc succes!:*

Funditssa!:X

9 răspunsuri:
| CrazzyGirlCsm a răspuns:

Nu se poate numi relatie. El are 19 ani si tu 12. Dupa parerea mea doar se joaca cu tine. ti-a demonstrat ca te place? Si sa fim seriosi...in 3 luni se intalnea cu tine, mai ales ca a zis ca te-a vazut de multe ori. Cand te vede nu putea sa vina la tine si sa te intrebe ce faci etc? Gandeste-te. Esti micuta pentru el. Oricum aici e treaba ta si faci ce vrei. Eu ti-am dat doar un simplu sfat.

| chucky_7511 a răspuns:

Buna big hug
dc sa-ti fie frica?tongue
nu poate sa-ti faca nimic big grin esti prea mica big grin
du-te linistita >big grin

| Lorena_9308 a răspuns:

Pai ar trebui sa te intalnesti si tu cu el ca sa vezi e intentii are, nu puteti spune ca aveti o relatie in adevaratul sens al cuvantului (aici nu ma refer la sex) atat timp cat voi practic va cunoasteti din poze si de la telefon sau de pe mess... incerca sa faci sa va intalniti si vezi cum ti se pare... cu curaj! succes funda?

| Amyyyyyyy a răspuns:

Poi ar trebui sa te intalnesti cu el dar parerea mea e sa inchei aceasta relatie ptk el cum s`ar zice e barbat in toata firea si... poate el vrea o relatie stabila dar gandeste`te ai doar 12 any ca si mine de altfel si eu is fata...Intr`o relatie cu un baiat care este aproape matur eu stiu ar cam vrea alceva de al fete ca sa nu ne mai ascundem dupa deget ar fi sa faceti sex sa va sarutati si alte chesti si uh vrei sa te nenorocesti de la o varsta asa frageda cand uh ar trebui sa iesi in oras cu prieteni sa te pui cu burta pe carte si sa iti traiesti copilariea. Eu zic ca ai destul timp si mai bine e doar sa ramaneti prieteni asa ca te previn sa nu.:X:X

| TheJokerGaby a răspuns:

Mai bine lasa-l este prea mare gaseste unul de varsta ta

| niko_3393 a răspuns:

Pai daca te place foarte mult asta inseamna ca nu ai de ce sa-ti fie teama. intalnestete cu el, o relatie nu tine daca nu te vezi cu persoana iubita.iti spun ca nu ai de ce sa-ti fie teama, daca avea cine stie ce intenti nu mai statea cu tine 3 luni fara sa va vedeti macar o data.ai incredere in tine si in alegerea ta, l-ai ales pe el deci pana la urma tot va trebui sa te intalnesti cu el.nu vreau sa te speri dar daca nu te vei intalni niciodatat cu el relatia se va destrama si vei suferi daca ti asa mult la el asa ca da-i bice si stabileste o intalnire cat mai curand, nu ai ce sa pierzi ai numai de castigat.

| CalipsoGirl a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun... eu in locul ta nu as vrea sa ma intalnesc cu el daca are 19 ani...
si de unde stii ca te place? asa pot si eu sa-ti spun ca te plac chiar daca nu te-am vazut...
mie mi se pare cam dubioasa situatia ta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu am 14 ani si te inteleg stiu cum e sa fi indragostit si ce cred eu ca trebuie tu sa faci e sa va intalniti doar voi doi si sa vb daca chiar va placeti ...nu trebuie sa iti fie rusine dor zi ce simti pentru el happy

| panicatul a răspuns:

E o diferenta mult prea mare, un baiat de varsta lui nu urmareste altceva decat... Tu cum esti naiva la 12 ani el incearca sa isis bata joc de tine, tu crezi cal la 19 ani un baiat n-are prietena? fete? no arde pri clbururi etc, si se gandeste la o fata de 12 ani, sfatul meu lasa-l in pace, invata acum ai timp de baieti peste cativa ani