Ai fi mai fericita dacă ai asculta de conștiința și ai respecta planul Creatorului și te- ai implica fizic doar într- o relație în vederea căsătoriei cu cineva de sex opus. Toți avem o natura păcătoasă și înclinată spre lăcomie pentru trupurile altora indiferent de sex dar suntem mai fericiți dacă ascultam de conștiința și respingem ispitele care vin prin simțurile noastre
Este normal sa ne placa de anumite fete si sa ne simtim bine in prezenta lor, se cheama prietenie!
Nu înțeleg de ce dai răspunsuri de genul. Recent răsfoiam printre întrebări și am văzut un răspuns asemănător dat de tine la întrebarea unei alte fete. Te lauza ca ai lucrat cu persoane lgbt și gay și ca le cunoști mentalitatea. Nu cunoști nimic. Încerci sa induci ca este doar prietenie (parca aveai alt nume de utilizator dar sunt sigura ca știu cui răspund). Intre tine și soțul tău, tot prietenie este? El doarme pe canapea și tu în dormitor și mai jucați din când în când un "nu te supără frate" ceva?
Eu care sunt lesbiană nu încerc sa induc celor hetero ca fac ceva greșit fiind cu parteneri de sex opus. Pe tine cu ce te încurcă?
Chiar nu ai inteles nimic din ce scriu pe aici.
Nu-i mai strica topicul fetei asteia, ca nu ai habar despre ce vorbesc eu aici.
Cred ca tu nu înțelegi întrebările puse atât de fata asta cât și de Georgiii (cealaltă fata căreia i-ai răspuns). Ești total pe lângă dar îți place să răspunzi doar ca să fii in topul zilnic al utilizatorilor. Când nu poți sa dai un sfat ok, mai bine treci peste întrebare.
Mai fetita, stiu ca ai doua conturi dupa care scrii si chiar nu ma intereseaza intrebarile si comentariile tale inutile.
Nici macar nu ai inteles ce a intrebat fata asta, de aceea raspunzi in dodii si te mai certi si cu alti useri pe forum, de parca este intrebarea ta.
ia o pauza si mergi la culcare, ca esti superobosita si nu intelegi ce se scrie pe aici. Somn usor!
Imi este frica sa nu se distanțeze de mine
În acest caz, e clar că nu e interesată. Și atunci, indiferent de ce și cum ai fi făcut, spus sau incercat, ar fi dus la același rezultat.
Si daca ii zici, ea ce ar trebui sa spuna/sa faca?
Astia care intrebati "sa-i zic ca il/o plac?", nu ati sti ce urmeaza dupa confirmarea atractiei reciproce. Aruncati replica aia si asteptati sa inceapa relatia celalalt. Nu merge asa.
Da-i si tu niste gesturi inapoi, initiaza dialoguri, propune iesiri, ofera-i si tu niste tandrete.
Spune-i ca o placi abia cand ii e clar ca o placi. Sau nici atunci.
S-ar putea ca gesturile pe care le face cu tine sa vina natural, fara sa se fi gandit vreodata la o atractie sexuala cu o fata, iar in momentul in care tu deschizi gura si ii marturisesti ca o placi, sa se gandeasca la homosexualitate, si sa iasa la iveala homofobul pe care probabil l-am avut/il avem toti, si sa te respinga foarte urat.
Asa ca: traieste gesturile, savureaza-i prezenta. Complica lucrurile, si abia apoi poti deschide subiectul. Eventual dupa ce ajungeti la saruturi
Fa-o complicele tau.
Am văzut ca majoritatea userilor te considera cam dusă dar. Dacă acuzi, poți sa aduci și dovezi ca am eu două conturi? Nu te mai da drept atotștiutoare că dai cu stângul în dreptul și te faci și de râs. Sa ma duc la culcare? Nu îți face tu probleme ca eu dorm suficient și bine. Dar "soțul tău" (dacă există) nu te cauta prin pat? De fapt ce sa te caute prin pat ca tu ești efectiv pe TPU la orice ora din zi și din noapte răspunsul meu pentru scumpa de Violleta care răspunde și blochează fiind o femeie extrem de curajoasă și inteligenta care are argumentele la ea (adică tot duse pe.) (cu scuzele mele utilizatorului albi193jeh pentru faptul ca m-am contrariat la întrebarea ei).
Nu incepe cu "ce parere ai despre lesbine", fi subtila, adu in discutie teme lgbt, usor ursor
Nu-i da de înțeles chiar acum întâi mai aproapiete de ea și intreab-o,, ce părere ai despre lesbiene" și tot așa sa vezi ce păreri are
După apropiere de ea din ce in ce mai mult și spune-i in fiecare zi cat de mult înseamnă ea pentru tine
Daca nu-și dă seama îi poți zice dar făte supărată că nu șia dat seama
Daca nu merge asta e FUNDĂ