| .sad a întrebat:

Hey happy
sunt ff suparata sad
iubitul meu spune ca eu nu il iubesc ca nu imi pasa de el...
si as vrea sa ii demonstrez... ma puteti ajuta?
el oare km vrea sa ii demonstrez culcandu'ma cu el?!?
nu stiu crying ajutati-ma e urgent crying
tnx

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Normal ca asta vrea.Tocmai de asta se numeste santaj emotional. Vorbeste cu el deschis despre acest fapt.In functie de ce iti zice vei sti ce sa faciwinking

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă îi demonstrezi asta culcându-te cu el atunci nu ştiu. Îl iubeşti şi el ştie asta. Dacă vrea doar să se culce cu tine atunci ar trebui s-o spună direct nu să invoce chestii de tipul " nu mă iubeşti" astea-s poveşti. Gândeşte-te ce tip de om e. Dacă chiar te iubeşte îţi dai seama! Baftă!

| claudia_7744 a răspuns:

Hmm cred ca zice asa ca sa te manipuleze sentimental si sa te faca sa te culci cu el:-

| .sad explică:

nu nu mi-a zis el chestia aiacrying

| Pancake a răspuns:

In nici un caz. Ai inteles? Nu asa ii demonstrezi ca il iubesti. Chiar crezi ca daca o sa te culci cu el. o sa il faca sa realizeze ca il iubesti? Nu!
Sa fim seriosi, daca nu te crede. e problema lui. Ar trebui sa invete sa aiba incredere. Dar el? El ti-a demonstrat ca te iubeste? Gandeste-te si la asta. Daca el nu ti-a demonstrat, cu ce drept iti cere tie sa-i demonstrezi?
Am o intrebare, ti-a spus el ca te va crede daca te culci cu el?

| alexoprondrina a răspuns:

Ce stupid.
Nu trebuie sa ajuti la gesturi exterme, girl.
Corpul tau nu-i o jucarie.si daca s-a suparat sa-i zici : ia jucaria si-ti trece, ok?
Daca l-a apucat asa de-odata sa zica asta. e o nebuie de-a lui. o sa-i treaca( te iubeste prea mult si e nesigur daca-l iubesti la fel).
Daca are un motiv.adica ai facut ceva, sau l-ai neglijat.ee.asta e, o sa-i treaca si asta.
La mine asa e. Daca nu-i asa si nu-i trece curand.nu-l cocolosii sau acapara cu iubirea caci se va alinta si mai rau si se va lasa si mai greu...

| alexoprondrina a răspuns:

Ignora-l, mai, dupa cum zic si fetele, profita de iubirea ta!
Nu te mai lasa dusa de cuvinte.in spatele unor cuvinte inocenta, pot sta ganduri aiurea.
De ex: eu iti spun acum: nu mai iubesticrying!
Dar de fapt eu rad si ma distrez cu prietenii.
Pe mess e usor sa influentezi omul, iar daca ti-a zis-o in real life probabil ca si-a exersat dinainte fata teatrala.
Daca stii ca nu-i un excroc, scuza-ma si incearca sa nu-i arati si lui ca esti atat de afectata de cuvintele sale.

| euAnk a răspuns:

NU! In nici un caz sa nu faci treaba cu culcatul, poti sa ii demonstrezi si in alte moduri de ex:cumpara-i o atentie ceva sigur o sa fie surprins sau atunci cand va intalniti deschideti un subiect care stii ca ii place foarte mult, petrece cat mai mult timp cu el, avand in vedere ca e vacanta si e vara, e perfect pentru asa ceva.Succes!kiss