Uita si ca s-a intamplat, nu ai nici o sansa de sarcina!
Si inceteaza sa te mai stresezi, stress-ul duce la dezechilibrare hormonala si atunci sa vezi intarziere a ciclului!
Sanii te dor si sunt putin umflati din cauza ca esti in faza de premenstruatie, cu alte cuvinte peste cateva zile o sa-ti vina ciclul menstrual, in ciuda panicii exagerate.
Nu mai gresi ca nu merita.
Stresul întârzie menstruația
Daca ma contrazici si pe mine, atunci la ce naiba mai vii sa ne intrebi aici?
Nu, niciodată nu vei rămâne gravidă de la asa ceva. Dacă nu a fost penetrare sau orice care sa implice organul genital al băiatului, nu ai cum sa ramai gravidă! Dacă durerea persista, consulta un medic. Sper ca te am ajutat.
Nu știu sunt foarte panicată și..nu e o durere foarte rea e suportabilă dar îmi inatrzie menstruația și mă gândesc foarte mult ca sunt.
Nu ești! Poți sa iti faci un test de sarcina și o sa vezi ca nu esti însărcinata, dacă tot ai grija asta.
Ai facut sex cand erai pe menstruatie? posibil sa iti intarzie, s-au sa fie o dereglare hormonala..pe baza de stres..se inttampla, nu e un impediment. daca nu a existat o penetrare cu penisul si doar cu degetele, sansa sa ramai gravida e zero, caci nu a existat penetrare cu un penis.Dar pentru linistea ta, fa un test de sarcina.
Mutubal întreabă: