Pur si simplu incepe sa comunici cu el sa va salutati in pauze,sa vb,pentru intotdeauna un baiat incearca indiferent cat ii de timid sa o intrebe pe fata daca vrea sa fie cu el, iar t daca ai putina logica in cap clar ca el te lace si, va iubiti reciproc... sper ca ai inteles
Bun. Te place. Si sa zicem ca o sa fiti impreuna si tu daca esti timida, ce faci?
Incearca sa fi indiferenta, lasa timpul sa treaca iar el se va gandi cu siguranta la tine daca totusi te place macar putin.baietii uneori la prima abatere sunt timizi,daca vezi ca nu merge cu timpul, cautati un prieten de al lui cu care sa fi impreuna facandu-l gelos, iar atunci sigur se va intoarce la tine sper ca te ajut:*
Deci ce sa zic
a zis ca nu prea simte asa de mult pentru mine... deci puteti sa-mi dati sfaturi despre cum sa-l fac sa ma placa. plsss
E mai rau daca tii in tine ce ai de spus. I-ati inima in dinti si intreaba-l daca are aceleasi sentimente ca si tine.baietii apreciaza fetele cu putin tupeu. plus ca ce se poate intampla? in cel mai rau caz iti poate spune ca " Nu", dar dupa cum se comporta cu tine ma indoiesc ca nu te place. In orice caz, ai de pierdut daca nu vorbesti deschis cu el. poate cine stie, asta va fi inceputul unei relatii frumoase si de lunga durata. Viata iti da oportunitati tu doar trebuie sa profiti de ele
Stiti acum a zis ca nu prea ma place si te rog imi dai sfaturi despre cum sa il fac sa ma placa pls
NU poti obliga o persoana sa te placa. Asta e, e pierderea lui. Treci peste mai sunt baieti pe lume.
Spune-i cat de mult il placi si poate o sa te inteleaga! Acum serios daca s-a despartit de o prietena de a ta inseamna ca el te place foarte mult...Fa tu primul pas, daca nu il face el. Deci spune-i daca vrei sau nu eu numai ti-am dat un sfat!
A zis ca nu prea ma place si va rogg imi spunneti sfaturi despre cum sa-l fac sa ma placa
beausingurlamasamea întreabă: