| singurica_7501 a întrebat:

Hey! sunt intr-o relatie de vreo doua saptamani si ceva tin mult la el si cred ca si el la mine dar de la un timp nu imi mai acorda atentie. as vrea sa imi spuneti de ce. multumesc:*

Răspuns Câştigător
| DeepLooking a răspuns:

Poate are ceva probleme acasa.nu ai specificat ce varsta aveti.Sau poate ca vrea sa se desparta de tine si nu are curaj sa iti spuna. Sau considera ca va vedeti prea des ori ca vorbiti prea mult la telefon. Nu stiu,de aceea cel mai bine e sa vorbesti cu el,sa il intrebi ce a patit si de ce se poarta asa cu tine.
P.S:ceva de genu` am patit si eu.a avut probleme cu masina si spunea ca asta e singurul motiv pentru care se racise de mine...iar cand s-a intors in Germania nu imi mai raspundea la telefon, nu mai dadea niciun semn de viata, nimic.Eu am incercat sa vorbesc cu el, dar cum, daca nu raspundea la telefon? Eram de 3 saptamani impreuna si totul era perfect. sadcrying

3 răspunsuri:
| DeepLooking a răspuns:

Stii,poate fi si distanta o problema.Ti-am zis, cel mai bine e sa il iei usor, sa il intrebi ce s-a intamplat cu el... Sper sa nu fie nimic rau! happy

| singurica_7501 explică:

Eu am 14 iar el are 15.si nu ne vedem des pentru ca el sta in Bucuresti si eu cl

| singurica_7501 explică:

Am vorbit cu el...si ne-am certatsad nu cred ca mai rezista relatia