anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Sunt nouă aici și chiar dacă îmi este rușine vreau să încerc să îmi găsesc răspunsuri, am tot căutat aici întrebări similare cu cele pe care eu le am dar nu toate sunt de aceeași gravitate
Deci, am aproape 17 ani, o relație de 2 ani și anul acesta am decis să încerc ceva mai mult cu partenerul meu
Am avut un preludiu destul de ok zic eu,a durat ceva timp dar acesta a prezentat și dry sex sau petting cum am înțeles ca se mai numește,bineînțeles ca eram în lenjerie intimă ambii,mă rog totul a decurs ok si am încercat sa continuam, actul nu a fost tocmai un act din pricina faptului ca eu eram încordată, am fost penetrata de vreo 2 3 ori dar niciodată până la capăt,bineînțeles cu protecție,nu am reușit așa ca după ne am masturbat reciproc chiar dacă mi e rușine să zic asta,el se spala pe mâini și în zona intimă de fiecare dată când terminăm,ideea este ca eu mă tem de lichidul preejaculator care putea trece prin lenjeria intimă,eu fiind,,udă,, ideea este ca după aceste încercări de act sexual eu am sângerat, eu am dedus ca mi am pierdut virginitatea, sângele era unul roz înspre roșu ideea este ca sângerarea asta a fost în jur de 15 minute așa și după aceea peste noapte a mai fost puțin iar a doua zi când m-am masturbat a apărut din nou tot la fel roz,mă tem de o sarcină din cauza pretinsului deoarece eram în ultima zi a ovulației după calendarul virtual,eu nu am o menstruatie tocmai regulată uneori are întârziere de o zi două sau vine mai devreme cu o zi două,mă sperie asta și faptul ca după act am prezentat mici dureri în zona uterului,dureri ale sânilor dar probabil este din cauza,,brutalității,,după două zile am vomat și mi-a fost rău dar eu am pus și asta pe bază ca am mâncat cu poftă ceva cu o seară în urmă, actul a avut loc pe 22, menstruatia trebuie să îmi vină pe 6, dar această poftă de mâncare și de anumite alimente continuă să fie prezentă și la fel și disconfortul în zona uterului și a ovarelor dar este ceva aproape inexistent,sunt ipohondra și mereu tind către ce e mai rău, am fost la farmacie, la mai multe de fapt și am cerut un test de sarcină, mi s-a spus ca nu se oferă așa ceva la copii când le am spus ca am 17 ani au început să mă tragă la răspundere ca de ce fac eu sex la vârsta asta,știu ca nu e o vârstă potrivită dar acum ce să fac dacă s-a întâmplat,m au întrebat ce simptome am și le am spus,le am spus despre stările de vomă de atunci disconfortul,faptul ca am o poftă de mâncare mai mare,uneori sunt obosită,mă enervez des și am și un disconfort de la anumite mirosuri dar nu de mâncare,m au întrebat dacă urina mea are culoare închisă și am zis ca da dar la mine mai mereu există problema asta din cauza faptului ca beau puțină apă sau aproape deloc, în general sucuri și chestii.mi am descărcat puțin sufletul sper să vă faceți timp și pentru mine, iertați mă pentru acest roman.

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

În primul rând, nu ai de ce să îți fie rușine, ești anonimă, nu știe absolut nimeni cine și de unde ești. În al doilea rand, nu se poate rămâne gravidă în felul descris de tine, îți faci griji degeaba, imposibil să rămâi gravidă cu hainele pe tine, iar lichidul ăla preejaculator nu conține spermatozoizi oricum, deci ești în siguranță. Toate simptomele prezentate de tine sunt mai de grabă din cauza stresului, sau chiar ai mâncat ceva care nu ți-a priit de ți-a fost rău și ai vomitat. Urina închisă e normală dacă nu bei apă. Nu e nevoie să iei niciun test de sarcină, 100% nu ești gravidă, încearcă să te calmezi.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Poți cumpăra teste de sarcină de la supermarket, ieși pe la casele fără personal și aia e.
Dar să le luăm pe rând:
- virgină nu mai ești dacă te-a penetrat, fie și numai un mm;
- nici gravidă nu ai cum să fii, că nu ai de la ce;
- totul e doar în capul tău. Fă testul de sarcină și vei fi sigură.
Nu e nicio rușine să faci sex de orice fel, singură sau împreună cu un prieten.
Spor!

| Konstantinos99 a răspuns:

Nu iti fa griji pentru sarcina.Il iubesti te iubeste, te protejezi de iubire? E ceva normal, teama transform o in curaj gandeste-te la femeile care aveau cate 20 de copii.

| Alexandra2136584 a răspuns:

Nu e nimic dacă ți se inversează poftele și mirosurile și ai stări de furie etc ar însemna că ai un copil în tine din cate știu că și eu am avut aproape aceleași simptome