În primul rând, nu ai de ce să îți fie rușine, ești anonimă, nu știe absolut nimeni cine și de unde ești. În al doilea rand, nu se poate rămâne gravidă în felul descris de tine, îți faci griji degeaba, imposibil să rămâi gravidă cu hainele pe tine, iar lichidul ăla preejaculator nu conține spermatozoizi oricum, deci ești în siguranță. Toate simptomele prezentate de tine sunt mai de grabă din cauza stresului, sau chiar ai mâncat ceva care nu ți-a priit de ți-a fost rău și ai vomitat. Urina închisă e normală dacă nu bei apă. Nu e nevoie să iei niciun test de sarcină, 100% nu ești gravidă, încearcă să te calmezi.
Poți cumpăra teste de sarcină de la supermarket, ieși pe la casele fără personal și aia e.
Dar să le luăm pe rând:
- virgină nu mai ești dacă te-a penetrat, fie și numai un mm;
- nici gravidă nu ai cum să fii, că nu ai de la ce;
- totul e doar în capul tău. Fă testul de sarcină și vei fi sigură.
Nu e nicio rușine să faci sex de orice fel, singură sau împreună cu un prieten.
Spor!
Nu iti fa griji pentru sarcina.Il iubesti te iubeste, te protejezi de iubire? E ceva normal, teama transform o in curaj gandeste-te la femeile care aveau cate 20 de copii.
Nu e nimic dacă ți se inversează poftele și mirosurile și ai stări de furie etc ar însemna că ai un copil în tine din cate știu că și eu am avut aproape aceleași simptome
Remusopen întreabă: